Gratis

Life Flow Leeravond voor jongeren // Profetie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gebouw Jeruël, Rijssen

40 Van Heekstraat

7462 NE Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op deze avond gaan kijken we naar wat profetie precies is, welke plek dit in ons dagelijks leven heeft en gaan we het ook zelf doen!

Over dit evenement

Heb jij misschien ooit een profetie ontvangen, maar had je geen idee wat je er mee moest? Of heb je over profetie gehoord, maar heb je geen idee wat het nu precies is en of dit ook voor jou is? Dan nodigen wij je van harte uit voor deze avond!

Tijdens deze avond zullen wij samen met jou door de Bijbel gaan om te kijken wat profetie nu precies is. Daarna zullen we ook gaan kijken naar welke plek profetie heeft in ons eigen leven en hoe we hierin kunnen uitstappen. Als laatste onderdeel van de avond zullen we dan ook daadwerkelijk gaan oefenen in profetie.

/// VOOR WIE IS DEZE AVOND? ///

Deze avond is specifiek gericht op jongeren. Ben jij een jongere en wil jij dieper groeien in je geloof? Dan ben je van harte welkom! Ben je dus geen jongere meer (denk aan 26+), dan vragen wij je om je niet aan te melden. Dit doen we om zo bewust een veilige en comfortabele omgeving te creëren tijdens deze avond.

/// KOSTEN ///

Deze avond bieden wij gratis aan zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te komen. Uiteraard zijn er wel kosten bij zo'n avond, daarom zullen wij aan het einde de avond een mogelijkheid geven om een gift te geven als je wilt.

/// PROGRAMMA ///

Van 19:00 - 19:30 uur is er ruimte om elkaar te ontmoeten met wat te drinken en een koek. De avond zal vervolgens in 3 blokken ingedeeld zijn.

Blok 1: Profetie in het Oude en Nieuwe Testament

Een korte pauze

Blok 2: Profetie in de praktijk

Blok 3: Oefenen en profetieën ontvangen

De avond zal uiterst tot 22:00 uur duren.

/// PRIVACY & VEILIGHEID ///

Op deze avond zullen er enkele foto's worden gemaakt voor promotionele doeleinden, zoals social media en de website. Wil je niet op de foto komen? Geef dit dan even op de avond bij een van de organisatoren aan.

Heb je het idee dat je ziek begint te worden? Meld je dan op tijd af en blijf uit voorzorg thuis. Ook vragen we je om een mondkapje mee te nemen. Deze is verplicht bij verplaatsing in het gebouw. Dus bij aankomst en vertrek vragen we je deze op te doen. Tijdens het programma zelf mag deze af.

(Omdat we ruimte hebben voor een beperkt aantal mensen om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, vragen wij je je te registreren voor deze avond. Heb je je al aangemeld maar kom je toch niet? Cancel dan je aanmelding op tijd zodat er weer ruimte is voor een ander om zich aan te melden.)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gebouw Jeruël, Rijssen

40 Van Heekstraat

7462 NE Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Life Flow

Organisator van Life Flow Leeravond voor jongeren // Profetie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen