Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Lancering LISA.community

Over dit evenement

LISA.community is voor maritieme professionals die elkaar helpen. Waar we ook zitten, waar we ook werken. Wij zoeken elkaar op en helpen elkaar.

Op 23 april vieren we de lancering van de LISA.community waarin we onze eeuwenoude werkwijze koppelen aan moderne technologie.

En jij kunt daarbij zijn. Je hoeft niet te reizen en niets voor te bereiden. Je kunt deelnemen vanuit huis, vanachter je bureau of via je telefoon.

Nieuwe opzet

We hebben geen moment getwijfeld of het evenement wel door kon gaan. Natuurlijk gaat het door. Net zoals de 50.000 zeeschepen ook doorvaren. Het wordt anders dan anders, maar dat geeft niet. Maritieme professionals zijn dan op hun best.

Black-out

Als je midden op de oceaan vaart en opeens valt alles uit (black-out), wat doe je dan? Dan heb je één optie: fix het. Zorg dat je de motoren en generatoren weer aan de praat krijgt zodat je verder kunt varen. Er is geen alternatief. Je kunt niet even bellen naar de wal voor hulp. Je moet het met elkaar zien op te lossen.

Die mentaliteit kenmerkt onze sector. Als iets niet linksom kan, dan doen we het rechtsom. In dit geval, we maken er een online event van.

Online event

Het heeft wel wat om een online community online te lanceren. We kunnen onderdelen toevoegen die we anders niet konden. Dus daar gaan we mee aan de slag. Mastermind sessies doen we nu al online, dus dat is geen probleem. Voor het netwerken hebben we al wat gave online ideeën, en voor de lancering hebben we genoeg content om er iets bijzonders van te maken.

En bijzonder wordt het. Dit event wil je niet missen.

Korter

Omdat online meetings meer energie vergen dan offline events, gaan we het programma comprimeren en bestaat het uit twee onderdelen:

14:00 - 15:00 uur Mastermind sessies

15:00 - 16:00 uur Lancering LISA

BYOB

We kunnen helaas geen eten en drinken bieden. Dus we introduceren het BYOB concept: Bring Your Own Bottle (or Booze). Zorg zelf voor drinken en wat lekkers, ga comfortabel zitten en laat je meevoeren in een gaaf online event. Wij denken dat op 23 april iedereen wel toe is aan een feestje. Ook al is het digitaal.

PROGRAMMA

Het programma bestaat uit twee onderdelen. Kies het onderdeel uit dat je aanspreekt en meld je aan. Beide programma's zijn gratis, maar registratie is wel verplicht voor het kunnen toezenden van de juiste inloggegevens.

DEEL 1: 14:00 - 15:00 Mastermind Sessies

LISA heeft een aantal Mastermind Groups operationeel. Een Mastermind Group is een groep gelijkgestemden die elkaar helpen om een doel te bereiken. Bijvoorbeeld mensen in dezelfde functie of geintresseerd in hetzelfe onderwerp. Ze ontmoeten elkaar periodiek online en delen kennis en ervaring over praktische knelpunten, uitdagingen of ambities. Er zijn op dit moment Mastermind Groups voor Bemanningszaken, HQSE, Marketing & Communicatie, Innovatie, Digital, Game Based Learning, Ondernemerschap en de impact van het Corona-virus.

Als je een keer wilt ervaren wat de kracht van een Mastermind is, meld je dan aan voor dit programma-onderdeel. Na je registratie nemen we contact met je op om na te gaan welke Mastermind voor jou het meest waardevol is.

DEEL 2: 15:00 - 16:00 Officiële Lancering LISA

Het LISA lanceringsmoment. Een energierijk programma met verhalen, interviews en verassingen. De officiële lancering wordt gedaan door de volgende directeuren:

Deelnemers kunnen tijdens en na afloop van het event digitaal netwerken. Ontmoet andere maritieme professionals of maak kennis met onze gave sector en proef de maritieme sfeer. Je bent van harte welkom.

Wat is LISA?

Verhoog je kennis, krijg inspiratie en support elkaar

Herinner je je studententijd? Hoe moeilijk en onbegrijpelijk sommige onderwerpen ook leken, er was altijd wel een medestudent die het gewoon snapte. En bereid was om jou te helpen het ook te begrijpen.

Wat als je die persoon weer kan vinden. Iemand die, buiten je eigen organisatie, bereid is om zijn kennis en ervaring te delen zodat jij de uitdagingen van vandaag sneller en beter kunt oplossen. Met minder tijdverlies en minder frustratie. Hoe cool zou dat zijn?

Als je een maritieme professional bent heb je geluk: vanaf nu is er LISA.

LISA is een online community voor maritieme professionals die elkaar helpen.

Hoe? Dat laten we zien op onze lancering. Dus meld je aan en ontdek de kracht van LISA. Je bent van harte welkom.

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen