Loogisch en Velco relatiedag 2022

Loogisch en Velco relatiedag 2022

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Velco Brandveiligheid BV

Hamburgstraat 1

7575 EG Oldenzaal

Netherlands

Kaart bekijken

Loogisch en Velco organiseren samen een relatiedag met als thema ‘Samen voor veiligheid’. Laat je kennis bijspijkeren en meld je aan!

Over dit evenement

Uitnodiging Loogisch & Velco relatiedag 2022

Donderdag 7 en vrijdag 8 juli 2022 organiseren Loogisch en Velco samen twee keer een relatiedag met als thema ‘Samen voor veiligheid’. Loogisch & Velco zijn partners op het gebied van veiligheid en techniek. Hoe deze twee onderwerpen samengaan, zie je tijdens één van deze middagen. Laat je kennis bijspijkeren en leer op welke manier je dat in jouw organisatie en jouw branche kan toepassen. Want onze oplossingen zijn overal en voor iedereen relevant.

Wanneer

Donderdag 7 juli of vrijdag 8 juli 2022 van 13.00 uur – 16.30 uur met aansluitend een hapje en een drankje.

Programma

Beide middagen kennen hetzelfde programma:

  • Twee prominente sprekers delen hun kennis en ervaring op het gebied van cybersecurity en brandveiligheid:
Afbeelding van Loogisch en Velco relatiedag 2022
Afbeelding van Loogisch en Velco relatiedag 2022
  • Vanuit de Technologie & Zorg Academie (TZA) is de TZA Infotruck aanwezig. Hier laten we zien hoe veiligheid in de zorg met technologie van Loogisch is op te lossen. Denk hierbij aan toegangscontrole, intercom met camerabeveiliging, slimme sensoren en handige app’s. Uitgangspunt is altijd de vraag ‘waar loop je tegenaan en wat wil je opgelost hebben?’ Met de mens centraal verbetert zo de veiligheid voor zowel de cliënt als de zorgprofessional.
  • We nemen je mee in onze visie over brandveiligheid en de cruciale rol daarin van de door Velco zelf ontwikkelde Brandveiligheidsmonitor. Daarnaast geven we in het Velco Oefencentrum demonstraties waarbij het belang van een juiste afstemming van middelen, procedures en opleidingen op het gebied van brandveiligheid, communicatie, beveiliging en domotica duidelijk zichtbaar is.

Inschrijven

Kom ook naar één van de twee relatiedagen. Neem gerust een collega mee. Wel graag even aanmelden. Dat kan tot en met vrijdag 24 juni 2022 via de registratiebutton.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen