Love is Space Cirkel Noordwijkerhout
€ 25 – € 30
Love is Space Cirkel Noordwijkerhout

Love is Space Cirkel Noordwijkerhout

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Noordwijkerhout

Ruigenhoek

2211 Noordwijkerhout

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Love is Space Cirkels Authentieke Verbinding | Relatie Opstelling | Groepsmeditatie

We verlangen naar diepe verbinding, dieper dan onze cultuur aanreikt. We willen opgenomen zijn en deel van het grote geheel, in vertrouwen, overgave, liefde en raakbaarheid. Als vrouw of als man zet je je met sisters of brothers in om dit weer terug te vinden- en nu is de tijd dat we het ook met elkaar mogen gaan leven. Ga jij de ruimte in de liefde ervaren?

‘Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.’

Rumi

PROGRAMMA

In het eerste gedeelte van deze Love is Space Cirkels zijn er structuren en rituelen in koppels, vrouwencirkels, mannencirkels en gemengde cirkels. Een reis voorbij het ego, thuis komend in je bekken en hart, de diepte van zielsverbindingen ervarende. Je ontdekt hoeveel steun en liefde er voor je is. Elke reis is uniek.

In het tweede gedeelte werken we met relatie opstellingen. Je kan hiervoor zelf een situatie inbrengen. Gesteund door het collectief en de heldere en liefdevolle begeleiding van Klara worden patronen zichtbaar en ga je ontdekken hoe jouw ego verkrampt in ontmoetingen- en hoe je kan verzachten en openen. Je ervaart de ruimte van liefde.

We ronden af met een groepsmeditatie en doorgeven van de vrijgekomen energie.

VERDER GROEIEN?

Na afloop is er informatie over de Love is Space coachings tweedaagsen, waar je nog veel dieper aan jezelf en je relaties kan werken.

PRACTISCH

Van 19.00- 22.00 uur, binnenlopen vanaf 18.30 en fijn als je er om 18.45 uur bent. Toegang E 30, online inschrijven. Kom alleen of als koppel, als je in relatie bent of niet. We streven naar een gelijk aantal vrouwen en mannen. De exacte locatie ontvang je in de bevestigingsmail.

Heb je vragen, stuur me dan even een berichtje via het contactformulier

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Noordwijkerhout

Ruigenhoek

2211 Noordwijkerhout

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen