Niet beschikbaar

‘Lunch & Learn’ Enurgey Top Leadership Seminar

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Enurgey

100 IJsselmeerweg

1411 DL Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Spreker: Professor Henk Volberda, Hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

Bedrijven opereren in een zeer dynamische omgeving, waarin zich meer dan ooit allerlei groeimogelijkheden en uitdagingen voordoen. Technologieën ontwikkelen zich razendsnel en zullen een enorme alles bepalende impact hebben op markten. Wat zullen verdere digitalisering, het ‘Internet of Things’, kunstmatige Intelligentie, big data, nanotechnologie, 3D printen betekenen voor uw markt en uw klanten?

Alertheid is noodzakelijk om niet ingehaald te worden door de snelle ontwikkelingen. Innovatie is een must, niets doen is geen optie, Allerlei nieuwe producten, vormen van diensten en business modellen worden mogelijk. U kent de unieke mogelijkheden van uw bedrijf om hierop pro actief in te spelen.

Wat bepaalt innovatiesucces? Professor Henk Volberda, deed diepgaand onderzoek naar de cruciale succesfactoren. Hij is een internationale autoriteit op het terrein van strategische vernieuwing van bedrijven.

Hij wijst ons op het grote belang van sociale innovatie in organisaties. Medewerkers moeten gaan mee- ondernemen. Hun nieuwsgierigheid, kennis, creativiteit en kritisch denken is essentieel voor succes. Flexibele organisatievormen moeten initiatief vanaf de basis mogelijk maken. De faciliterende rol van het middle management is essentieel. Zijn onderzoek toont aan dat het investeren in sociale innovatie zich dubbel en dwars uitbetaald.

Wat zijn de aanjagers van innovatie en hoe organiseren slimme bedrijven zich voor vernieuwing? Op donderdag 9 november as. zal Professor Henk Volberda met ons vanuit onderzoek zijn conclusies delen inzake innovatiekracht.

Programma

Vanaf 11.00 uur: Inloop en koffie

11.30 – 12.30 uur: Inleiding Prof. dr. Henk Volberda

12.30- 13.30 uur: ‘Walking Lunch’

13.30- ± 14.15: Conclusies en ‘next steps’

Voor wie?

Deze Learn & Lunch Seminar is bedoeld voor CEO’s en Directies van bedrijven met een groei ambitie, zoals succesvolle Business – to - Business ‘Maak’ bedrijven, Technologiebedrijven en innovatieve dienstverleners.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Enurgey

100 IJsselmeerweg

1411 DL Naarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen