Gratis

Lunch & Learn websitebeveiliging

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lommerrijk

99 Straatweg

3054 AB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op donderdag 13 februari organiseren wij van 10 - 13 uur een Lunch & Learn met als onderwerp websitebeveiliging.

Over dit evenement

Op donderdag 13 februari organiseren wij de volgende Lunch & Learn op een mooie centrale locatie in het land, mede mogelijk gemaakt door Sectigo!

Sectigo gaat met jullie terugblikken op 2019: wat heeft er allemaal gespeeld op het gebied van SSL? Maar ook nemen we graag een kijkje in de toekomst: wat zijn de verwachtingen voor 2020 en hoe kun jij daarop inspelen?

Een Domain validated SSL-certificaat kan al binnen 15 minuten geleverd worden! Openprovider wil jullie graag laten zien hoe je automatische DNS validatie en webhooks kan toepassen om het validatieproces te versnellen. Ook zal onze afdeling Support de meest gestelde vragen op het gebied van SSL beantwoorden.

En we hebben een spreker uitgenodigd: Erik Rutkens, oprichter en directeur van Qbit Cyber Security. Met meer dan 20 jaar ervaring in cybersecurity weet Erik als geen ander welke nieuwe bedreigingen zich voordoen en wat organisaties kunnen doen om hun digitale weerbaarheid te vergroten. Hij spreekt en schrijft regelmatig over trends in cybersecurity, nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity en the Internet of Things. Met passie en overtuiging maakt Erik het publiek duidelijk waarom we goede hackers moeten omarmen.

Na deze inspirerende sessies is het tijd voor een goede lunch! En na de lunch heb je nog een hele middag voor je, want we zijn om 13:00 uur klaar!

Kom jij op donderdag 13 februari ook naar onze Lunch & Learn? Er is plek voor 30 personen, dus wees er snel bij!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lommerrijk

99 Straatweg

3054 AB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen