Gratis

Lustrum NHC Autorally

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noordwijk

Nieuwe Zeeweg 40

2201TK Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na vele kilometers door onze prachtige Bollenstreek is het weer zo ver: de Lustrum NHC Autorally komt eraan. Op 4 november 2017 kan je meedoen met de door NHC uitgestippelde route met interessante vragen en fantastische tussenstops. Uiteraard staat bij aankomst op het eindpunt een heerlijke borrel voor jullie klaar.

Meedoen?
Het enige wat je hoeft te doen is aanmelden! De kosten bedragen slechts €10,- per auto. Deze wordt voor de start contant voldaan bij de organisatietafel, daarna ontvang je per auto een rijkgevulde goodiebag. Verzamel snel een leuk groepje en meld je aan!

Waar begint de rally?
De rally zal om 12:00 beginnen op de NHC van waaruit de teams zullen starten.


Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor wie is de rally?
De Lustrum Rally is voor iedereen die de Noordwijkse Hockeyclub een warm hart toedraagt! Denk bijvoorbeeld aan leden, oud-leden, ouders van leden en oud-leden, vrijwilligers en alle andere vrienden van de Noordwijkse Hockeyclub.

Is er een leeftijdsgrens?
Het is natuurlijk niet toegestaan om zonder rijbewijs een auto te besturen. Nog geen rijbewijs of jonger dan 18 jaar oud? Je mag natuurlijk wel meerijden in een team!

In wat voor auto moet ik rijden?
Natuurlijk genieten we allemaal van mooie auto's. We snappen als lustrum commisie natuurlijk wel we niet allemaal een Porsche, Bugatti of Bentley kunnen kopen. Meerijden in je Opel Corsa, Fiat Multipla of Peugeot 106 is dus geen probleem.

Kan ik met mijn elektrische auto ook mee doen?
Tijdens de rally zullen we geen hele lange afstanden afleggen. Het moet dus geen probleem zijn om elektrisch de rally te voltooien.

Is de rally een race?
Nee, de rally is geen race. De snelheid van de auto is niet van belang. Je kunt punten score door het goed oplossen van de puzzels, niet door zo hard mogelijk te rijden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noordwijk

Nieuwe Zeeweg 40

2201TK Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen