Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Manifestatie NEXTLEVEL Brabantse Deal naar NulopdeMeter

Petra Hofman & Peter Linders (kwartiermakers Stroomversnelling Brabant)

Donderdag 1 oktober 2015 van 14:30 tot 17:00 (CEST)

Manifestatie NEXTLEVEL Brabantse Deal naar NulopdeMeter

Registratiegegevens

Type Resterend Einde Aantal
Bevestiging manifestatie 1 oktober, NEXTLEVEL van Brabantse Deal
Bijeenkomst Stroomversnelling Brabant voor alle dealpartners binnen de Brabantse Deal NulopdeMeter. Samen bouwen aan een robuuste Brabantse Aanpak van 800.000 woningen in 2050 naar NulopdeMeter.
81 Registraties Beëindigd Gratis  

Evenementdetails

De Brabantse Deal NulopdeMeter naar de Next Level
Manifestatie 1 oktober in Oss

Beste dealpartner,

De zomervakantie is nu echt voorbij! Op 9 juli tekenden jullie met elkaar de Brabantse Deal Nul op de Meter, een mooi moment. Nu staan jullie voor de opgave om een aantal zaken met elkaar te concretiseren voor 1 oktober aanstaande. (Nog even terugkijken? klik hier over de aftermovie)

De linking pins van woningcorporaties, gemeenten, aanbieders en de provincie zijn daar al voortvarend mee aan de slag gegaan, mede met hulp van het dealteam: Suzanne, Brechtje en Karin voor de gemeenten, Peter en Brigitte voor de aanbieders en Rob en Arthur voor de corporaties. Verder wordt er ook gewerkt aan de vormgeving van een entiteit die de uitvoering en doorontwikkeling van de afspraken in de deal kan coördineren en ondersteunen. 

Op donderdag 1 oktober organiseren we een bijeenkomst om het resultaat van deze fase te delen. Je krijgt overzicht van wat er in Brabant concreet gebeurt (en gaat gebeuren) in het kader van Nul op de Meter – dus breder dan je eigen rol en opgave. Deze bijeenkomst biedt de gelegenheid om belangrijke verbindingen met elkaar te maken. Die heb je hard nodig om de gestelde doelen te bereiken. Reserveer de datum in je agenda en meld je hier alvast aan. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.


Datum: 1 oktober 2015
Tijd: 14.30 tot 17.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Dome X, Kanaalstraat 12B, 5347 KM OssHartelijke groeten,
Peter Linders & Petra Hofman


Aanmelden en inchecken
U bent uitgenodigd voor de manifestatie van 1 oktoberi! U kunt zich aanmelden door hier in te schrijven (ook andere collega's van uw organisatie). Meer informatie over deze bijeenkomsten kunt u verkrijgen bij de twee kwartiermakers van de Stroomversnelling Brabant, Petra Hofman petra@diep.nl of Peter Linders peter.linders@platform31.nl

Heb je vragen over Manifestatie NEXTLEVEL Brabantse Deal naar NulopdeMeter? Neem contact op met Petra Hofman & Peter Linders (kwartiermakers Stroomversnelling Brabant)

Waar en wanneer


DOME-X
Kanaalstraat 12b
5347KM Oss
Nederland

Donderdag 1 oktober 2015 van 14:30 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Petra Hofman & Peter Linders (kwartiermakers Stroomversnelling Brabant)

Stroomversnelling Brabant is een initiatief van de provincie Noord-Brabant, de vijf grote gemeenten (B5), bouwers, adviseurs, kennisinstituten en opdrachtgevers. Gezamenlijk gaan deze partijen er voor zorgen dat in 2050 de Brabantse woningvoorraad energieneutraal is. Dat betekent dat in de komende 35 jaar maar liefst 800.000 woningen Nul Op de Meter (NOM) worden gemaakt.

Een enorme operatie omdat, om dit te halen, op zeker moment er elke dag meer dan 100 woningen onder handen genomen gaan worden. Het is aan alle partijen om uiteindelijk met een aanbod te komen dat technisch vergaand is en financieel zo aantrekkelijk is om deze klus te klaren.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.