Masterclass DevOps - beter, sneller, slimmer met DevOps
Gratis
Masterclass DevOps - beter, sneller, slimmer met DevOps

Masterclass DevOps - beter, sneller, slimmer met DevOps

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Amsterdam ArenA

1 ArenA Boulevard

1101 Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een 360° inzicht om uw DevOps transformatie succesvol te maken

Steeds meer organisaties gaan IT strategischer inzetten om zich te wapenen in dit digitale tijdperk waarin IT innovaties en startups gehele industrieën en markten herdefiniëren. Het bouwen van high performance organisaties staat hierbij centraal en richt zich op mensen, processen en technologie. DevOps is tegelijkertijd mainstream geworden in IT organisaties die slimmer, beter en goedkoper wilden gaan werken. Tijdens deze masterclass laten Quint en Xebia zien hoe de achterliggende principes van DevOps en de cultuur die DevOps helpt ontstaan cruciaal is voor het creëren van wendbare organisaties in de nieuwe wereld.

Inhoud van de Masterclass 

Tijdens deze masterclass nemen we u mee op reis in de wereld van DevOps en high-performance organisaties. We putten hierbij uit recente inzichten van top-250 organisaties die door Quint en Xebia geholpen worden, maar delen ook 'state of the art' best practices, zodat u zelf kunt ervaren welke keuzes er te maken zijn om de voordelen van DevOps te realiseren in uw eigen organisatie. We hebben bewust gekozen voor een afwisselend programma om recht te doen aan de breedte van het thema DevOps, en om te laten zien dat vooral de combinatie van investeren in learning & development, automation, en een nieuwe manier van (samen)werken het grootste effect sorteert. 

Programma

  • Frederik Schukken (Quint) en Rik Farenhorst (Xebia) vertellen u vanuit hun rol als DevOps thought leaders hun visie op DevOps en wat dit betekent voor uw onderneming anno 2016.
  • Experts van XebiaLabs geven middels een deep-dive sessie inzicht en overzicht op het Automation onderdeel van DevOps.
  • Dennis Eijkelenboom (Chief Product Owner) neemt u mee door de DevOps transformatie van de KPN Online organisatie en licht toe welke indrukwekkende stappen er hebben plaatsgevonden met DevOps en welk resultaat er is bereikt.
  • Michiel Sens, wereldwijd de meest ervaren master trainer van de DevOps Agile Skills Association (DASA) licht toe wat de missie en visie van DASA zijn rond het professionaliseren van het DevOps vakdiscipline. Hij geeft daarnaast een sneak preview op het door Quint en Xebia ontwikkelde lesmateriaal.
  • Jan Schilt van GamingWorks biedt u een hands-on serious-gaming DevOps ervaring ontwikkeld op de principes van The Phoenix Project, een van de beste en meest toegankelijke boeken geschreven op DevOps vlak.
  • Daarnaast is er veel ruimte voor discussie en netwerken alsmede de mogelijkheid om (op basis van reservering) 1-op-1 met onze experts van gedachten te wisselen.

Tezamen biedt deze masterclass inzichten en praktische handvatten om een DevOps transformatie in uw organisatie, of elementen daarvan, goed te bootstrappen.

Doelgroep

Deze sessie is een must voor een ieder die geïnteresseerd is in betere en meer klantgerichte dienstverlening te leveren, waarbij snellere time-to-market, stabiliteit en waarde de kernbegrippen zijn. Deze masterclass is van waarde voor zowel organisatie die beginnen met hun DevOps transformatie als organisaties die hun DevOps activiteiten willen opschalen.

Praktische informatie

  • Datum: Vrijdagochtend 4 november 2016, ontvangst 08:30, afsluiting 12:30 uur met lunch
  • Locatie: Amsterdam Arena, gratis parkeren P1, via metro, bus en trein prima bereikbaar
  • Kosten: deelname aan deze masterclass is kosteloos
Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Amsterdam ArenA

1 ArenA Boulevard

1101 Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen