€ 263,30

MASTERCLASS: LEER DE METHODE VAN HET EI VAN COLUMBUS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Papaverweg 29D

29D Papaverweg

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LEER DE METHODE VAN HET EI VAN COLUMBUS
Hoe je tot disruptieve innovatie komt

Innoveren is best lastig. Twee van de drie organisaties bevestigen dat ze niet overleven als ze niet op tijd innoveren, terwijl maar 33% van de bedrijven bezig is met vernieuwing en 50% van de bedrijven helemaal niets doet aan innovatie. Hoe komt dat?

Onze hersenen zijn namelijk niet klaar voor innovatie. We zijn gewend om vaste patronen te volgen. Met de methode van ‘Het ei van Columbus’ gaan we deze patronen doorbreken. Het resultaat is innovatie die er echt toe doet.

De wereld verandert in een rap tempo. Veranderend consumentengedrag door een wereldwijde toegang tot kennis en informatie, maar ook complexe wereldproblemen aan als klimaatverandering, de energietransitie en vluchtelingenstromen dwingen ons om tot andere oplossingen te komen. In 2050 zijn computers zelfs ‘slimmer’ dan de mens en heeft 80% van de mensen geen baan meer omdat lineair rekenkundig denken vervangen wordt door robots. Een andere manier van denken is daarom nodig om onderscheidend te zijn voor toekomstige markten. Eentje waarbij we onze linker- en rechterhersenhelft in balans brengen en zo tot creatieve ideeën komen van toegevoegde waarde.

Wat leer je tijdens de masterclass?
18.30-20.30 uur

- Wat is innovatie door disruptief denken?

- Waarom hebben we het nodig?

- Hoe kom je tot grensverleggende innovatie?

Over de spreker
Monique Juffermans heeft Communicatiewetenschap en Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, op latere leeftijd aan de Rietveld Academie gaan studeren en is directeur van conceptbureau Dutchlabel in Amsterdam. In ‘Het ei van Columbus’ wordt een effectieve methode om tot vernieuwende concepten te komen uiteengezet, maar je wordt ook aangemoedigd je eigen weg te nemen. Door de tips uit het boek op te volgen kun je je hersenen trainen en in balans brengen.

Voor wie?
Deze masterclass is bedoeld voor CEO's, DGA's, business developers, innovatie managers en professionals die inzien dat alle businessmodellen eindig zijn en willen leren hoe ze hun bedrijf tijdig kunnen innoveren.

Investering
De kosten van de masterclass bedragen € 250,- euro. Dit is inclusief broodjes bij binnenkomst en een borrel achteraf. Ook krijg je het boek ter waarde van 50,- euro cadeau. Er zijn maar maximaal 50 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in. Voor vragen over de masterclass kun je contact opnemen met ‘Het ei van Columbus’, 020-6388770 of mailen via: info@heteivancolumbus.net

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Papaverweg 29D

29D Papaverweg

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen