Masterclass Leidinggeven aan werkgeluk door Onno Hamburger

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

De ticketverkoop voor deze bijeenkomst is helaas gesloten.

Masterclass Leidinggeven aan werkgeluk door Onno Hamburger

Masterclass Leidinggeven aan werkgeluk

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Hoe geef je leiding aan werkgeluk zonder te pamperen?

Werkgeluk is de afgelopen jaren een steeds belangrijker thema geworden. Tijdens corona is het belang van werkgeluk en werkbeleving nog belangrijker geworden. Werkgeluk beschermt medewerkers tegen stress, draagt bij aan de wendbaarheid, focus en innovatiekracht.

Spreker Onno Hamburger is de grondlegger van werkgeluk in Nederland. Hij trapt onze week van het werkgeluk af met deze sessie.

Hij gaat vandaag in op de belangrijke rol die leidinggevenden spelen bij het ervaren en verder integreren van werkgeluk binnen de organisatie. Tijdens deze masterclass “leidinggeven aan werkgeluk” kijken we naar wat werkgeluk is, hoe dit samenhangt met andere variabelen zoals verzuim en productiviteit. We kijken naar de fundamenten van werkgeluk en hoe je hier als leidinggevende of HR aan kan bijdragen.

Verder kijken we ook naar ons eigen werkgeluk en hoe je hier als leidinggevende over in gesprek kan gaan met de medewerker op een nuchtere, praktische & inspirerende manier. Deze sessie creëert een gezamenlijk begrippenkader wat betreft het thema werkgeluk. In deze online sessie van ongeveer 90 minuten krijg je heldere concrete inzichten & tools waarmee je direct mee aan de slag kan met jouw medewerkers en teams.

Deelnemers aan deze masterclass Werkgeluk leren o.a.:

  • Waarom is werkgeluk nodig (juist nu)?
  • Wat is werkgeluk en hoe kan je daar zelf (nog meer) invloed op uitoefenen?
  • Waardoor wordt werkgeluk bepaald (en waarom is dit anders dan wij vaak denken)?
  • Hoe kan je collega’s inspireren op het onderwerp werkgeluk?
  • Wat de fundamenten zijn van floreren?
  • Hoe kan je sturen op de fundamenten van floreren als leidinggevende?
  • Hoe kan je je eigen leiderschap (en dat van jouw collega’s) vergroten?
  • Borging (hoe houd je werkgeluk vast)?

Spreker Onno Hamburger is de grondlegger van werkgeluk in Nederland. Sinds 2003 zet hij zich in om werkgeluk een onderdeel te maken van de bedrijfscultuur en na te denken over welzijn binnen organisaties. Hij verbindt in zijn (internationale) netwerk experts op het gebied van positieve psychologie en werkgeluk. Onno is werkgeluk psycholoog en weet uit ervaring waar de valkuilen en kansen liggen bij de implementatie van werkgeluk binnen teams en organisaties.

Voor wie

Deze inspiratiesessie is vooral gericht op met name schoolbestuurders en leidinggevenden in het primair onderwijs.

Tijd

09.30 - 11.00 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Zoomlink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.