Meesterwerk: Masterclass voor ondernemers en leiders

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

UITVERKOCHT

Meesterwerk: Masterclass voor ondernemers en leiders

In de interactieve masterclass ‘ Meesterwerk ‘leer je hoe je emoties kunt inzetten voor sterk persoonlijk leiderschap

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Cantekoogweg 5 5 Cantekoogweg 1442 LG Purmerend Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Krachtig leiderschap wordt bepaald door emotie. Als je je emotie weet te beheersen kun je veel meer sturen dan alleen je team of onderneming. We spreken dan over emotionele intelligentie.

Wij zitten in een tijd waar we deze supertool weggeven aan ons hoofd. Hierdoor kan het zijn dat je met je woorden niet congruent bent aan je gevoel. Gewoonweg omdat je nog niet weet wat je bij iets voelt of je acteert op wat jij dénkt dat goed is. Vanuit conditionering.

Wanneer je verhaal niet congruent is met je onderliggende gevoelens. Dan merken de mensen die naar je luisteren dat. Resultaat kan zijn dat je niet serieus wordt genomen of mensen je niet vertrouwen. Kun je je voorstellen wat dit betekend als jij leiding geeft aan een groep of team die voelen dat er iets niet klopt?

In de interactieve masterclass ‘ Meesterwerk ‘leer je hoe je emoties kunt inzetten voor sterk persoonlijk leiderschap. Zodat jij als goed voorbeeld de weg kan leiden voor de anderen. Je kan op je intuïtie varen en creëert rust in je hoofd. Deze tijd heeft sterke leiders nodig. En dat kan ook echt alléén als je persoonlijk leiderschap hebt. Want wie zichzelf niet kan leiden zal de ander alleen maar misleiden.

De wereld heeft sterke leiders nodig. En daarom een oproep aan jou als ondernemer, manager of leidinggevende om jezelf onder de loep te nemen.

Leren varen op je intuïtie gaat niet vanzelf en het kan zeker oncomfortabel worden.

Daarom is het niet voor iedereen. Dus denk je dat je nu eenmaal zo bent? Of dat je alles wel best vindt zo? Kom dan vooral niet! Dan is het niks voor jou.

Maar wil je graag een sterk voorbeeld zijn. Een leider die zijn klanten, groep of team mee kan nemen in je enthousiasme zonder te trekken of duwen. Wil je serieus genomen worden. Durf je jezelf onder ogen te komen omdat je weet dat je door een stuk pijn heen mag om groei te bewerkstelliggen. Dan is dit wel wat voor jou en nodig ik je van harte uit op vrijdag 10 februari van 14-17 uur naar de masterclass Meesterwerk te komen.

Afbeelding van evenement