€ 2.902,79

Meldplicht Datalekken in Actie | 27 september, 5 & 11 oktober 2017 | IIR Am...

Evenementgegevens

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

3-daagse praktijktraining Meldplicht Datalekken in Actie | Amsterdam

Per 1 januari 2016 is de Meldplicht Datalekken als onderdeel van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Deze wet stelt een ‘passende’ beveiliging van persoonsgegevens. Van u wordt verwacht dat een datalek waarbij persoonsgegevens betrokken zijn binnen 72 uur wordt gemeld.
Op het niet melden of nemen van onvoldoende maatregelen kunnen boetes staan van €820.000 of 10 procent van de nationale jaaromzet.

Wat is “passende” beveiliging? Wat moet u precies melden, wanneer en wie moet melden? Welke organisatorische en technische maatregelen zijn noodzakelijk om compliant te zijn aan de Meldplicht? Wat zijn de vereisten voor een meldingsprotocol als onderdeel van uw incident response beleid?
Tijdens deze praktische training leert u de consequenties van de Meldplicht en noodzakelijke maatregelen voor een adequaat incident response beleid. Met medecursisten oefent u in het beoordelen, managen en beheersen van datalekken. U leert en doorloopt alle stappen van een toereikend incident response beleid. Daarmee weet u gegevensverwerking te beheersen en privacy te borgen.

Delen met vrienden

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen