Middle East roadshow Experience 2021 (Breda)

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Een B2B travel roadshow voor de Nederlandse en Belgische reiswereld.

Over dit evenement

Een B2B travel roadshow waarbij reisorganisaties , luchtvaartmaatschappijen, hotels en andere reisondernemers uit het Midden Oosten zich presenteren. Een vakdag voor reisprofessionals die interesse hebben om met het Midden Oosten te werken en de bestemming te verkopen.

Dé one stop vakevent voor iedere reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken. De mooiste bestemmingen, incentives ideeen,hotel updates en wat al niet meer. Het hele Midden Oosten reisaanbod komt om jou te ontmoeten en te enthousiasmeren. Afgesloten met netwerkborrel & tombola!

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de Middle East roadshow Experience. Een middag waar u nieuwe contacten kunt opdoen, of bekenden weer kunt ontmoeten, kansen kunt creëren en nog veel meer waar u straks business mee kan doen.

Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zien u graag op 26 mei 2020 in Breda Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

* Toegang tot dit evenement is voor inkopers gratis. Bij annulering ná 15 mei 2021 of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten . Mocht u op 24 mei 2021 niet aan de voorwaarden voldoen, dan zullen wij u € 50,- in rekening brengen. Eventuele leveranciers zullen wij benaderen over de intenties van hun bezoek.


		Afbeelding van Middle  East roadshow Experience 2021 (Breda)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen