Gratis

MKB Datalab miniMaster: E-Commerce

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De vierde miniMaster gaat over E-commerce en vindt plaats op 20 mei 2021.

Over dit evenement

miniMasters voor het mkb

In een serie van vijf miniMasters gaan we in op actuele digitale thema’s. In de vierde sessie op 20 mei 2021 van 16.00-17.00, gaan we in op het thema: E-commerce.

Na eerder in deze serie te hebben gesproken over cybersecurity, online zichtbaarheid en data-analyse gaan we in deze uitzending van 20 mei dieper in op e-commerce.

E-Commerce heeft een enorme vlucht genomen in de afgelopen jaren. En zeker in 2020 met alle lockdowns. Maar ja, hoe doet u dat als ondernemer en waar start u? Enkele andere vragen zijn: eigen website of gebruik maken van bestaande platforms zoals Bol.com? Hoe laat ik de beleving van mijn fysieke bedrijf ook zichtbaar zijn online? Wat verkoop ik of bied ik online aan? Mijn hele assortiment of een gedeelte en is het B2B of B2C of beiden?

Vaak wordt gedacht dat e-commerce hetzelfde is als een webwinkel en dus alleen voor retailers interessant is met consumenten als klanten. Dat is zeker niet het geval. Bedrijven maken reeds in 70% van de gevallen voor nieuwe producten of diensten hun eerste selectie online. We zullen het dan ook in deze MiniMaster zeker niet alleen over webshops hebben. Het woord ‘googelen’ is niet voor niets al ondertussen een begrip. Dus laten we samen kijken hoe e-commerce ook u verder kan helpen. Meldt u hier aan en dan zien we elkaar op 20 mei!

De MKB Datalab miniMasters worden gemodereerd door René Nijsten van MN Adviseurs & Accountants. René heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de mkb praktijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen