Gratis

MKB Datalab miniMaster: online Zichtbaarheid en Marketing

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De tweede miniMaster gaat over Zichtbaarheid en online marketing en vindt plaats op 4 maart 2021.

Over dit evenement

miniMasters voor het mkb

In een serie van vijf miniMasters gaan we in op actuele digitale thema’s. In de tweede sessie op 4 maart 2021 van 16.00-17.00, gaan we in op het thema: Zichtbaarheid en online marketing.

Als u het internet nu als één groot reclamemedium ziet, beeldt u dan eens in wat u daar allemaal mee zou kunnen doen voor uw bedrijf. Zeker in deze tijd!

Weet u dat 82% van de consumenten reeds online shopt en dat slechts 15% van het MKB online diensten en producten aanbiedt?

Juist voor deze doelgroep is samen met de overheid het MKB Datalab Limburg opgezet om daar verandering in te brengen. Samen met de partners van het MKB Datalab Limburg willen we bedrijven in praktische MiniMasters prikkelen om zich te verdiepen én samen met de partners uw bedrijf te helpen met de digitalisering.

In deze miniMaster van 4 maart willen we u helpen met de do’s en don’ts om de online zichtbaarheid, en dus het bereik, te vergroten, via uw website en social media kanalen.

‘Is uw website toegankelijk?’, ‘Maakt u gebruik van de mogelijkheden die social media kanalen, zoals LinkedIn, Instagram e.a. u bieden?’

Na deze kennissessie kunt u aan de slag met studenten van het MKB Datalab Limburg. Zo heeft één van onze partners een quick-scan opgezet die inzicht geeft in de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Met de uitkomsten van zo’n scan kunt u weer concrete vervolgstappen zetten om deze zichtbaarheid te vergroten. Meldt u nu aan en kijk hoe we de zichtbaarheid van uw bedrijf kunnen vergroten.

De MKB Datalab miniMasters worden gemodereerd door René Nijsten van MN Adviseurs & Accountants. René heeft fiscale economie en fiscaal recht gestudeerd en is al meer dan 20 jaar werkzaam in de mkb praktijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen