Gratis

MKB Ondernemersavond - Behind the Scenes bij de Top Dutch - Tesla campagne

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Congrescentrum & Vergadercentrum Hanze Plaza

16 Protonstraat

9743 AL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 3 oktober 2017 vindt alweer de derde MKB Ondernemersavond van dit jaar plaats. Een bijeenkomst waar we achter de schermen gaan kijken van de Top Dutch - Tesla campagne.

We nemen je mee in hoe deze Tesla Campagne tot stand is gekomen, de rol van de politiek, van lokale ondernemers. Je krijgt inzicht in hoe deze relatief korte campagne wereldwijde betekenis heeft gekregen en op welke manier dit van invloed is op de beslissing die door Tesla genomen zal worden.
Maar we staan ook stil bij Noord-Nederland als regio met veel potentie en mogelijkheden, met de kennis en kunde waar we samen over beschikken én hoe we die samen nog verder kunnen uitdiepen. Hoe ondernemerschap hierin een belangrijke rol heeft en dat het allemaal begint bij .... jou!

Zoals je van ons gewend bent nodigen wij je van harte uit om voorafgaand aan het programma gebruik te maken van ons (eenvoudige) broodjesbuffet. Het plenaire programma start om 18.45 uur. Gastspreker van deze avond is Gerard de Boer, directeur-eigenaar van marketingbureau Initio en het gesprek wordt geleid door Bouke Nielsen, journalist bij het Dagblad van het Noorden.

Voor deze editie dien je je vooraf aan te melden en ook nu hanteren wij onze No-Show policy, weergegeven op onze website. Dit betekent dat er geen kosten zijn verbonden aan deze bijeenkomst en je je vooraf kunt afmelden tot uiterlijk 3 oktober maart 12.00 uur. Indien je je niet afmeld hanteren wij een no-show boete van EUR 25,- per persoon.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Congrescentrum & Vergadercentrum Hanze Plaza

16 Protonstraat

9743 AL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen