€ 0 – € 30,25

MKB Winterwandeling

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuw Allardsoog

9243 SH Bakkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar met een stevige en aangename wandeling om de goede voornemens voor het komende jaar te bespreken en tegelijkertijd de hapjes en drankjes van de feestdagen ‘er weer af te lopen’. MKB-Noord en Flynth nodigen u van harte uit voor deze jaarlijkse MKB Winterwandeling op 7 februari 2017.

Wie al geregeld aan deze wandeling deelnam, weet dat we elke keer opnieuw een prachtig plekje uit eigen streek ontdekken. Dit jaar hebben we opnieuw een leuke en inspirerende locatie gevonden: Landgoed Nieuw Allardsoog in de Friese Wouden.

Datum: 7 februari 2017
Locatie: Ontvangst is vanaf 14.30 uur op Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6 te Bakkeveen


Na de opening door voorzitter Gerard Kremer van MKB Noord zal kennispartner Flynth ingaan op het thema 'Ik wens je veel Personeel in 2018!' Na deze inleiding lopen we, onder begeleiding van It Fryske Gea een mooie wandelroute van ongeveer een dik uur door het Friese Woud.Tijdens de wandeling is er volop gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Zoals u van ons gewend bent is er halverwege de mogelijkheid om u op te warmen met een glaasje glühwein of een kop warme chocolademelk. Direct na de wandeling staat er een winters buffet - snert met roggebrood en spek- voor u klaar.

Programma
14.30 uur Ontvangst met koffie en thee
14.45 uur Welkom door Gerard Kremer, voorzitter MKB Noord
14.55 uur Inleiding door Flynth
15.20 uur Korte toelichting door de heer Falkena van It Fryske Gea
15.30 uur Lopen door Natuurgebied het Friese Woud met startpunt Bakkeveen onder begeleiding van een gids van It Fryske Gea
17.00 uur Afsluiting door Piet Smittenberg van Flynth en aansluitend borrel met snertbuffet

'Ik wens je veel Personeel in 2018!'

In het eerste half uur gaat Flynth je op een informele manier bijpraten over de wetgeving met betrekking tot personeel. Of je nu wel of geen personeel in dienst hebt, er gaat het een en ander gebeuren

Deze wetgeving blijft namelijk veranderen. Ook in het regeerakkoord van september vorig jaar zijn hier weer de nodige zaken over afgesproken. Merkt u hier iets van bij uw onderneming en wat zijn de best practices? We gaan het met elkaar ontdekken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuw Allardsoog

9243 SH Bakkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen