Gratis

Modelwoning Dirksland bezoeken

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Bezoek onze modelwoning!

Over dit evenement

Een huis bouwen is een grote stap. Je weet immers niet wat je te wachten staat. Bij SelektHuis doen we er alles aan om je de perfecte woonbeleving te geven voordat je een huis koopt! Dat doen we met zes vestigingen met ieder een eigen showroom. Ook organiseren we regelmatig Open huizen, Open Showrooms en rondleidingen door ons bedrijf. Allemaal manieren om je te laten ervaren met welke kwaliteit en passie wij onze huizen bouwen.

We realiseren ons maar al te goed dat je niet over één nacht ijs gaat bij de beslissing voor jouw droomhuis. Om je hierbij te helpen, kan de modelwoning in Dirksland je een goed beeld geven. Naast de woning zelf is er ook altijd een adviseur in de buurt die al je vragen kan beantwoorden. Terwijl je door de woning loopt, ervaar je het afwerkingsniveau van SelektHuis. Ondertussen kun je wegdromen over de woning van jouw dromen. Een bezoekje aan onze modelwoning mag dus zeker niet ontbreken als je overweegt een huis te bouwen.

Vanwege de RIVM richtlijnen rondom Corona kunnen wij je uiterlijk een week voor het open huis de definitieve bevestiging voor de aanmelding sturen. Het is mogelijk dat je ingedeeld wordt in een specifiek tijdvak (eventuele voorkeur kan in het opmerkingsveld worden aangegeven). Het open huis bezoeken zonder aanmelding is helaas niet mogelijk en wij hanteren een maximum aantal bezoekers. Op dit moment is het evenement vol en is aanmelden daarom niet meer mogelijk. Uiteraard hanteren wij ook andere maatregelen, zoals extra hygiëne maatregelen, om het open huis volgens de RIVM richtlijnen te laten verlopen. Daarnaast doen wij een beroep op je gezonde verstand. Blijf dus thuis bij klachten.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen