Gratis

Moorddiner in de Dorpskerk (= Uitgesteld! Nieuwe datum volgt z.s.m.)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Dorpskerk WILP

35 Kerkstraat

7384 AS Wilp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ga tijdens een diner in onze dorpskerk op zoek naar de moordenaar. Lukt het jouw om de waarheid boven tafel te krijgen?

Over dit evenement

Een Wilpenaar is onder verdachte omstandigheden levenloos aangetroffen. De politie sluit een misdrijf niet uit, maar tast verder volledig in het duister. Lukt het jou wel om de waarheid boven tafel te krijgen? Misschien is er wel iemand aan je tafel met bloed aan zijn of haar handen….

Tijdens het moorddiner zit je met 10 personen aan één tafel. Alle 10 spelen jullie een ander personage. Persoonlijk krijg je, voorafgaand aan de avond, meer informatie over je personage. Het is de bedoeling dat je hier vertrouwelijk mee omgaat (dus niet deelt met anderen!) en je hier ook een beetje op voorbereid, bijvoorbeeld met bijpassende kleding ;)

Alle personages hebben ongetwijfeld iets met elkaar te maken, maar slechts één persoon heeft de moord gepleegd. Lukt het jouw te achterhalen wie dat is?!?

Ondertussen geniet je ook nog van een heerlijk buffet, verzorgd door Medja Makan. De kosten voor het diner zijn €20,- per persoon. Dit bedrag bij binnenkomst afrekenen. Consumpties zijn voor eigen rekening. In de dorpskerk kan gepind worden.

Delen met vrienden

Locatie

Dorpskerk WILP

35 Kerkstraat

7384 AS Wilp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen