Gratis

Nachtlenzen Webinar - 28 februari 2022

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Dit webinar is geschikt voor contactlensspecialisten die Nachtlenzen willen leren aanmeten en in het bezit zijn van een corneatopograaf.

Over dit evenement

Tijdens het webinar worden de basisprincipes voor het aanmeten van Nachtlenzen besproken.

We organiseren deze training voor iedereen die graag aan de slag wil met Nachtlenzen. Wel zijn er een aantal randvoorwaarden voor deelname:

• U bent gediplomeerd contactlensspecialist of optometrist/orthoptist

• U heeft in uw dagelijkse werk beschikking over een geschikte topograaf

Bij dit webinar is er plaats voor maximaal 35 personen. We willen u daarom nadrukkelijk vragen om uzelf tijdig bij ons af te melden (educatie@menicon.nl) als u na inschrijving toch niet kunt deelnemen. Dit zodat eventuele deelnemers op een wachtlijst alsnog kunnen deelnemen.

Wanneer begint het?

Het Nachtlenzen webinar begint om 09:30 uur en duurt tot ongeveer 12:30 uur. Uiteraard lassen we tussendoor af en toe een pauze in.

Link voor deelname

Na inschrijven ontvangt u een orderbevestiging. Op een later moment ontvangt u een aparte e-mail met een link om het webinar te volgen (1 week voor aanvang). Wij maken gebruik van join.me om het webinar uit te zenden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Menicon

Organisator van Nachtlenzen Webinar - 28 februari 2022

Bij Menicon zijn we dag in dag uit bezig met lenzen. We ontwikkelen nieuwe lensdesigns. Deze lenzen produceren we in ons eigen laboratorium. We helpen klanten met vragen en zorgen dat er marketingmaterialen beschikbaar zijn om de consument kennis te laten maken met onze zichtoplossingen. De kennis die we tijdens ons werk opdoen delen we graag met u. Onze trainingen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met onze producten en om verdieping te bieden zodat u alle producten op de beste manier kunt aanbieden aan uw klant.  

 

De trainingen en workshops zijn alleen bedoeld voor klanten van Menicon.

Inschrijving voor deelname is verplicht.

 

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn er voorlopig alleen Nachtlenzen Workshops gepland bij ons in Emmen in zeer kleine groepen (max. 8 personen). 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen