Nachtlenzen Workshop - 13 december 2021 - Emmen

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Menicon

Waanderweg 6

7812 HZ Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Deze workshop is geschikt voor contactlensspecialisten die Nachtlenzen willen leren aanmeten en in het bezit zijn van een corneatopograaf.

Over dit evenement

Tijdens deze workshop worden de basisprincipes voor het aanmeten van Nachtlenzen besproken. De nadruk van deze workshop ligt op de praktijk.

We organiseren deze training (t.w.v. €295,-) voor iedereen die graag aan de slag wil met Nachtlenzen. Wel zijn er een aantal randvoorwaarden voor deelname:

• U bent gediplomeerd contactlensspecialist of optometrist/orthoptist

• U heeft in uw dagelijkse werk beschikking over een geschikte topograaf

In verband met de huidige omstandigheden houden we de groepen kleiner dan normaal (max. 12 personen). We willen u daarom nadrukkelijk vragen om uzelf tijdig bij ons af te melden (educatie@menicon.nl) als u niet kunt deelnemen, minimaal 24 uur van tevoren. Dit vanwege eventuele deelnemers op een wachtlijst en de door ons te maken kosten.

Als u gezondheidsklachten heeft (zie de website van het RIVM voor corona richtlijnen) kunt u helaas niet deelnemen. Ook in dit geval verzoeken we u om dit op tijd aan ons door te geven.

De ontvangst voor de Nachtlenzen workshop is om 09:15 uur. Het programma begint om 09:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Menicon

Waanderweg 6

7812 HZ Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Menicon

Organisator van Nachtlenzen Workshop - 13 december 2021 - Emmen

Bij Menicon zijn we dag in dag uit bezig met lenzen. We ontwikkelen nieuwe lensdesigns. Deze lenzen produceren we in ons eigen laboratorium. We helpen klanten met vragen en zorgen dat er marketingmaterialen beschikbaar zijn om de consument kennis te laten maken met onze zichtoplossingen. De kennis die we tijdens ons werk opdoen delen we graag met u. Onze trainingen zijn bedoeld om u kennis te laten maken met onze producten en om verdieping te bieden zodat u alle producten op de beste manier kunt aanbieden aan uw klant.  

 

De trainingen en workshops zijn alleen bedoeld voor klanten van Menicon.

Inschrijving voor deelname is verplicht.

 

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn er voorlopig alleen Nachtlenzen Workshops gepland bij ons in Emmen in zeer kleine groepen (max. 8 personen). 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen