Gratis

Nachtlenzen Workshop - 7 december 2020 - Emmen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Menicon

Waanderweg 6

7812 HZ Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Deze workshop is geschikt voor contactlensspecialisten die Nachtlenzen willen leren aanmeten en in het bezit zijn van een corneatopograaf.

Over dit evenement

Tijdens deze workshop worden de basisprincipes voor het aanmeten van Nachtlenzen besproken. De nadruk van deze workshop ligt op de praktijk.

We organiseren deze training (t.w.v. €295,-) voor iedereen die graag aan de slag wil met Nachtlenzen. Wel zijn er een aantal randvoorwaarden voor deelname:

• U bent gediplomeerd contactlensspecialist of optometrist/orthoptist

• U heeft in uw dagelijkse werk beschikking over een geschikte topograaf

In verband met de huidige omstandigheden houden we de groepen zeer klein (max. 8 personen). We willen u daarom nadrukkelijk vragen om uzelf tijdig bij ons af te melden (educatie@menicon.nl) als u niet kunt deelnemen, minimaal 24 uur van tevoren. Dit vanwege eventuele deelnemers op een wachtlijst en de door ons te maken kosten.

Als u gezondheidsklachten heeft (zie de website van het RIVM voor corona richtlijnen) kunt u helaas niet deelnemen. Ook in dit geval verzoeken we u om dit op tijd aan ons door te geven.

De ontvangst voor de Nachtlenzen workshop is om 09:15 uur. Het programma begint om 09:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Menicon

Waanderweg 6

7812 HZ Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen