€ 0 – € 20

NaZomerBurendag 2020 Hoef en Haag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoef en Haag

Kasteeltuin

4124 Hoef en Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Op 26 september 2020 is het weer zover: het Dorpscomité organiseert, samen met Hoef en Haag C.V., de NaZomerBurendag 2020! Lid = korting!

Over dit evenement

Via onze website onshoefenhaag.nl en onze social mediakanalen heb je het al kunnen vernemen: zaterdag 26 september as. vindt in Hoef en Haag de NaZomerBurendag 2020 plaats! Het evenement zal dit jaar een samenvoeging zijn van de ZomerWeideDag, die we vanwege de Corona hebben moeten annuleren, en de landelijke Burendag. Afgelopen jaar is de Burendag door meer dan 300 dorpsbewoners bezocht en we hopen dat dit jaar groots te overtreffen!

Of je nu al een paar jaar in het dorp woont, vorige week bent verhuisd, de eerste heipaal afgelopen voorjaar is geslagen of je vorige week bij de makelaar hebt getekend: alle huidige en toekomstige bewoners van Hoef en Haag zijn welkom!

Het drukt de pret weliswaar een beetje maar we ontkomen er niet aan. Om het voor iedereen zowel leuk als veilig te maken zullen we een aantal maatregelen nemen. We baseren ons hierbij op de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Natuurlijk houden we ons aan de 1,5 meter en zorgen we voor looproutes. Belangrijk om te weten is dat we alle activiteiten op inschrijving doen, waarbij geldt vol = vol. Een volledig overzicht van alle maatregelen zullen we je toesturen wanneer je je inschrijft.

Op de dag zelf zorgen we ervoor dat er van alles te doen is. Nieuw dit jaar is dat we de activiteiten door het hele dorp zullen verspreiden. Zo kun je o.a. mee doen met sport clinics op het kasteelterrein, vissen aan de Meander of waterfietsen op de Meander en deelnemen aan de fietstocht bij De Keuken van Hoef en Haag. 's Avonds sluiten we de dag af in De Keuken met een gezellige Jazz-borrel en op het kasteelterrein met een barbecue voor alle leeftijden.

Alle activiteiten gedurende de hele dag zijn gratis voor alle bezoekers. Een uitzondering hierop zijn de barbeque, de jazzborrel en de fietstocht. Leden van het Dorpscomité kunnen echter wel korting krijgen op deze activiteiten. Bekijk de kaartjes van de activiteiten en de prijzen om hier meer over te weten te komen.

Zien we je ook op 26 september?!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hoef en Haag

Kasteeltuin

4124 Hoef en Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen