Netwerkbijeenkomst Enschede Promotie

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst is niet meer mogelijk. Houd onze website www.enschedepromotie.nl in de gaten voor updates of schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom Enschede Promotie.

Netwerkbijeenkomst Enschede Promotie

Netwerkbijeenkomst Enschede Promotie

Door Stichting Enschede Promotie

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 7 apr. 2022 15:00 - 18:30 CEST

Locatie

De Kleine Willem 45 Langestraat 7511 HB Enschede Netherlands

Over dit evenement

Tijdens de bijeenkomst willen wij graag informeren, inspireren en verbinden. Wij kijken samen met u kort terug naar de afgelopen periode en presenteren onze nieuwe plannen voor 2022. Er staan weer veel mooie campagnes en evenementen op de planning!

Noteer de netwerkbijeenkomst alvast in uw agenda. Een uitgebreid programma ontvangt u later per mail.

Datum

Donderdag 7 april 2022

Programma

15.00 uur Inloop

15.15 uur Start programma

17.00 uur Afsluiting en borrel

Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst volop de gelegenheid te netwerken.

Sprekers

Marieke ter Brugge

Marieke is directeur van Enschede Promotie en gaat vertellen over campagnes en ontwikkelingen vanuit de citymarketing van Enschede.

Jeroen Diepemaat

Jeroen is namens de VVD wethouder in Enschede. Zijn portefeuille bestaat onder andere uit citymarketing, cultuur, evenementenbeleid en wonen.

Ewout Versloot

Ewout is strateeg bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen. Hij zal ons bijpraten over trends en ontwikkelingen op gebied van toerisme in Nederland.

Anouk Ellen Susan

Anouk Ellen Susan is meer dan 20 jaar werkzaam in het marketingvak op internationaal niveau. Zo was ze onder andere directrice van het NBTC in Duitsland. Ze praat ons bij over relevante informatie over de Duitse (bezoekers)markt.

Anne-Wil Lucas

Anne-Wil is gebiedsdirecteur van Kennispark Twente. De innovatieve kraamkamer van de hightech regio Twente. Ze praat ons bij over ontwikkelingen en de recente investering van 10 miljoen euro in Kennispark Twente.

Harald Droste

Harald is als ondernemer onder andere bekend van Droste’s Herberg en Droste’s Boerderijlodges in Tubbergen. In Enschede geeft hij invulling aan De Melkhal middels een stadsherberg met twintig kamers en streekgerechten op het menu.

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Enschede Promotie