Gratis

Netwerkzorg en (Digitale) informatie-uitwisseling

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Duurzame elektronische uitwisseling van patiëntgegevens in een netwerk: een update.

Over dit evenement

Webinar

Al enkele decennia zijn we bezig om patiëntgegevens digitaal uit te wisselen. ‘Puntoplossingen’ waarbij de ene zorgverlener gegevens stuurt naar de andere zijn er genoeg en dit past prima bij ‘ketenzorg’. De gezondheidszorg van morgen gaat steeds meer uit van netwerkzorg en steeds minder van ketenzorg. Maar hoe zorgen we nou voor een duurzame uitwisseling van gegevens die past bij netwerkzorg. Hoe zorgen we er nou voor dat patiënten over hun eigen gegevens kunnen beschikken en zelf de regie nemen? Hoe zorgen we ervoor dat de gegevens van een patiënt bij alle zorgverleners hetzelfde zijn. Dit blijkt een hele uitdaging te zijn waar momenteel met man en macht aan gewerkt wordt.

In deze update nemen we je mee in het bos van initiatieven, regelingen en mogelijke oplossingen voor een duurzame gegevensuitwisseling. Benieuwd? Schrijf je in voor de webinar op 18 november.

De webinar vindt plaats tijdens de lunch, dus pak je boterham erbij en tune in!

Maak kans op de 'Netwerk Voucher'

Herken jij je in dit vraagstuk en lijkt het je interessant dat wij eens meekijken? Maak dan kans op de 'netwerk voucher' door je vraagstuk in te vullen bij de registratie van deze webinar. Een voucher is in te wisselen voor twee uur meedenk tijd. Voor deze webinar verloten we twee vouchers.

Luckt

Door technologische ontwikkelingen en globalisering wordt de wereld steeds complexer. Om in deze complexe wereld vernieuwing te bewerkstelligen is samenwerking nodig. Innovatie en implementatie kun je namelijk niet alleen. Luckt helpt organisaties om dit mogelijk te maken, voornamelijk in zorg en welzijn en in maatschappelijke transities.

Meer weten over ons? Bezoek dan de website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Luckt

Organisator van Netwerkzorg en (Digitale) informatie-uitwisseling

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen