Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

NLJUG Masters of Java 2018 (powered by First8)

NLJUG

Woensdag 7 november 2018 van 13:00 tot 18:00 (CET)

NLJUG Masters of Java 2018 (powered by First8)

Registratiegegevens

Type Einde Aantal
Masters of Java 2018
Doe je mee met een team? Registreer dan per persoon een eigen ticket!
7 nov. 2018 Gratis  

Deel NLJUG Masters of Java 2018 (powered by First8)

Evenementdetails


Flyer Masters of JavaMasters of Java, welke zichzelf respecterende Nederlandse Javaan kent het officieuze NK programmeren niet? Al enkele jaren strijden de beste Java programmeurs van Nederland om deze prestigieuze titel. Ook zal de Masters of Java weer onderdeel zijn van de pre-conferentie van J-Fall. Opgeven is nu dus helemaal een nobrainer, want wat is nou een betere voorbereiding voor J-Fall 2018 dan het op te nemen tegen mede-NLJUG’ers in een heuse competitie?

Bovendien zijn alle deelnemers van de Masters of Java na afloop van harte welkom om aan te schuiven bij de aansluitende borrel. Daarnaast krijg je ook automatisch toegang tot J-Fall zodra je jezelf inschrijft voor de Masters of Java.

Wanneer: woensdag 7 november

Waar: van der Valk hotel in Veenendaal (vlakbij locatie J-Fall)

Kosten: Gratis

Organisatie: NLJUG | Hoofdsponsor: First8

Over de competitie

De Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest. In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2018” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen!

Dus schrijf je nu hieronder in voor de Masters of Java 2018 en win de titel Master of Java! Wil je meer weten? Stuur een mail naar Roy Wasse (roy.wasse@nljug.org).

Heb je vragen over NLJUG Masters of Java 2018 (powered by First8)? Neem contact op met NLJUG

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


van der Valk Hotel Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
Nederland

Woensdag 7 november 2018 van 13:00 tot 18:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

NLJUG

De NLJUG, de Nederlandse Java User Group is opgericht in 2003. De NLJUG verenigt software ontwikkelaars, architecten, ICT managers, studenten, new media developers en haar businesspartners met algemene interesse in alle aspecten van Java Technology. Ga naar www.nljug.org voor meer informatie. 

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.