NLJUG Masters of Java 2020 (Powered by First8)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Van der Valk

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Masters of Java is een programmeerfeestje dat je eens meegemaakt moet hebben. Een uniek event dat al meer dan 10 jaar bestaat en draait om plezier in programmeren in een competitieve setting.

Ook dit jaar zal de Masters of Java weer onderdeel zijn van de eerste dag van J-Fall. Daarnaast krijg je ook automatisch toegang tot J-Fall zodra je jezelf inschrijft voor de Masters of Java.

Wanneer: woensdag 4 november

Waar: Hotel van der Valk Veenendaal

Kosten: Gratis

Organisatie: NLJUG | Hoofdsponsor: First8

Over de competitie:

De Masters of Java is een roemruchte “funprogging contest” (gebaseerd op Java SE), die toegankelijk is voor iedere Java ontwikkelaar. In deze wedstrijd wordt niet de API-kennis, maar de echte programmeervaardigheid getest. In voorgaande edities heeft Masters of Java al heel wat verhitte strijd opgeleverd. We hopen ook dit jaar weer veel vuurwerk te zien. In de verschillende rondes die de wedstrijd telt, wordt iedere keer een grappige of interessante programmeeropdracht uitgedeeld, die vervolgens binnen een half uur opgelost moet worden. Voor iedere seconde die je overhoudt, scoor je een punt.

Teams bestaan maximaal uit 2 ontwikkelaars en het team dat aan het einde van de dag de meeste punten heeft, mag zich “Master of Java 2020” noemen. Er zal naast eeuwige roem natuurlijk gestreden worden voor mooie en spectaculaire prijzen!

Dus schrijf je nu in voor de Masters of Java 2020 en win de titel Master of Java! Wil je meer weten? Stuur een mail naar Roy Wasse (roy.wasse@nljug.org).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Van der Valk

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen