NLP Fundamentals (2 dagen)

Venster Acties

NLP Fundamentals (2 dagen)

Ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling door middel van NLP. Zodat je meer grip krijgt op je gedrag, communicatie en je emoties.

Door Maarten Boeve - NLP Training en coaching

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 29 mrt. 2023 09:30 - do. 30 mrt. 2023 17:00 CEST

Locatie

Ademcentrum Ruach 215 Robijndijk 4706 MG Roosendaal Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

 • 1 dag 7 uren
 • eTicket voor mobiel

Ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling met behulp van NLP. Een krachtige methode waardoor je meer grip krijgt op je gedrag, je communicatie en je emoties.

Stel je eens voor dat je met minder moeite meer gedaan krijgt. Dat je leert hoe je jouw gedrag positief kunt veranderen, hoe je gedachten de baas kunt zijn en hoe je meer succes en meer plezier kunt ervaren in je professionele én persoonlijke leven.

Door het toepassen van verschillende NLP technieken kun je:

 • effectiever communiceren
 • sneller conflicten oplossen
 • positieve verandering doorvoeren
 • jezelf beter verwoorden
 • anderen beter begrijpen
 • doelen stellen en behalen
 • jezelf goed leren voelen

Dit is NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een methode die je helpt om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en communicatie. Zodat je kunt achterhalen waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Want als je blijft denken zoals je altijd dacht, blijf je doen je wat je altijd deed en krijg je wat je altijd kreeg. Wil je iets veranderen aan jezelf? Dan is nu de beste tijd om daarmee aan de slag te gaan.

Tijdens de tweedaagse training NLP Fundamentals training maak je kennis met de basisprincipes van NLP. Wat is het, hoe werkt het en hoe kan het jou helpen met jouw vraagstukken?

Als je meer grip op zaken krijgt, zul je ook meer rust en richting ervaren. Zodat je kan doen wat jij echt graag wil. En dat op jouw manier.

Deze onderwerpen gaan we behandelen

In deze tweedaagse training gaan we aan de slag met de belangrijkste modellen van NLP. Je krijgt uitleg over de theorie en gaat ermee aan de slag. Je gaat het ervaren. Hierdoor leer je snel en wordt het gemakkelijk om de kennis direct toe te passen.

De onderwerpen waarmee we deze twee dagen aan de slag gaan zijn:

 • Wat is NLP
 • Communicatiemodel
 • Basisframes
 • Logische niveau’s
 • Representatiesystemen
 • NLP Werkmodel
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Doelen stellen

Dit kun je verwachten

We starten de eerste trainingsdag om 09:30 uur. Je bent op de trainingslocatie welkom vanaf 09:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. De gehele dag kun je genieten van heerlijke koffie, thee en wat lekkers. Ook verzorgen wij op alle dagen een lekkere voedzame lunch.

In de pauzes is er tijd om een frisse neus te halen in het bosrijke gebied. Zodat je tussendoor even helemaal kunt opladen voor de mooie middag die volgt. De dag eindigt rond 17.00 uur en we sluiten deze op een leuke manier gezamenlijk af.

Aan het einde van de tweedaagse NLP Fundamentals training ontvang je een certificaat van deelname. En je gaat naar huis met een rugzak vol nieuwe kennis en mooie ervaringen. Klaar om alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te gaan passen.

Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden na het volgen van deze training. Laat het ons dan gerust weten, zodat we kunnen kijken wat voor jou het beste past.

Voor wie is deze training?

NLP is een hele praktische en toegankelijke manier die voor iedereen inzetbaar is. Deze training is speciaal voor diegene die zichzelf willen ontwikkelen. Of je nu iets wil veranderen in je werk, in je omgang met anderen mensen of juist meer voor jezelf wilt kiezen.

Dit kan je ermee

In twee dagen tijd nemen we je mee op reis. Een reis van bewustwording. Zodat je beter begrijpt waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Want met dat inzicht ontstaat de mogelijkheid om te gaan veranderen. Als we het in een zin samenvatten is dit wat je leert:

Je krijgt inzicht in menselijke processen en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van communicatie, emoties, gedachten, focus en productiviteit.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op het nummer 06-43692332 of door een mailtje te sturen naar maarten@boeveconsulting.nl.

Ik hoop je graag te verwelkomen voor deze unieke ervaring!

Over de organisator

€ 477,95