Gratis

November 2019 - Open Coffee Waalwijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Winterdijk30b

Winterdijk 30b

5141 KE Waalwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Open Coffee Waalwijk op 14 november!

Open Coffee Waalwijk is een netwerkbijeenkomst georganiseerd voor en door ondernemers uit de regio Waalwijk. Elke tweede donderdag van de maand ontmoeten we elkaar bij Winterdijk30b en genieten we van een lekkere kop koffie of thee, terwijl we een leuk gesprek hebben met andere ondernemers uit de regio. Toegang is gratis, je betaalt alleen je koffie. En vergeet je visitekaartjes niet!

Mededelingen en Loterij

Rond 10:00u hebben we een centraal moment, waarin we elke maand een loterij houden. Meedoen is niet moeilijk. Je hebt maximaal 2 visitekaartjes nodig. Wil je een prijsje winnen, stop dan je visitekaartje in de pot om te ontvangen. Heb je ook een prijsje om zelf weg te geven, stop dan je visitekaartje in de pot om weg te geven. In beide mag natuurlijk ook en je mag natuurlijk ook meedoen als je zelf niets hebt weg te geven. Tijdens de loterij trekken we 3 visitekaartjes en de bijbehorende ondernemers hebben een minuut de tijd om zichzelf te pitchen.

#Durftevragen

We onderkennen ook het belang van het durven vragen. Wil je de groep een vraag stellen volgens het principe van #durftevragen, meld je dan even bij de organisatie. Omdat we graag een kwalitatieve sessie organiseren, willen we dit het liefst vóór de bijeenkomst al weten.

Programma

09.00u - Ontvangst
10.00u - 10-uurtje, mededelingen en #Durftevragen
11.00u - Eind van de bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. Niet iedereen gebruikt Facebook of LinkedIn. Daarom gebruiken we Eventbrite. Meld je via deze pagina aan en laat anderen weten dat je ook komt. Heb je Facebook, meld je dan ook aan in het Facebookevent.

Organisatie

Open Coffee Waalwijk wordt georganiseerd door Alfred van der Pas van Winterdijk30b, IngerMarlies Leeuwenburgh van Huis voor Vrouw en Wijsheid, Lisette Thomas-Spaans van Elpédé en Michiel van den Broek, Microsoft Office Specialist.

Locatie en parkeren

Open Coffee Waalwijk wordt gehouden in Winterdijk30b. Aan de Winterdijk is het niet toegestaan te parkeren (hierop wordt streng gecontroleerd!). Parkeren kan aan de Taxandriaweg naast het gemeentehuis (voor navigatie: Taxandriaweg 4). Hier parkeer je de eerste twee uur gratis. Bij de betaalautomaat loop je het bruggetje richting Centrum op. Winterdijk30b ligt dan links voor je.

Nodig je netwerk uit!

Help ons door dit evenement te delen in je netwerk! Deel het op Social Media of stuur onze nieuwsbrief door. Like ook onze Facebookpagina!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Winterdijk30b

Winterdijk 30b

5141 KE Waalwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen