Gratis

Online Arts Conference YOUTH EDITION (NL)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Heb jij een passie voor kunst? Wil jij je kunst gaan gebruiken om iets van God te laten zien? Meld je gratis aan en laat je inspireren!

Over dit evenement

Youth-pastor en spreker Giovanni Veldhuis zal in onze online meeting een talk geven, en daarnaast zullen 3 guest-artists kort vertellen over hun werk:

Fotografe Elaine Schot

Schilder Sanne van Grinsven

Schrijver en spreker Dite Coumou

We hebben deze jonge, professionele kunstenaars uitgenodigd omdat zij hun creativiteit gebruiken om anderen te inspireren en iets van God te laten zien. In hun talks zullen ze wat van hun werk delen, hun inspiratie en hoe het is om in deze tijd je kunstvorm te beoefenen.

Aan het eind gaan we in break-out rooms uit elkaar - hier kun je praten met een van onze creatieve coaches; vragen aan onze guest artists vragen; of gebed krijgen. Meld je gauw aan en nodig je creatieve vrienden ook uit!


		Afbeelding van Online Arts Conference YOUTH EDITION (NL)

Giovanni Veldhuis is jeugdpastor, spreker en jongerencoach. Als docent Natuurkunde zette hij zijn creativiteit in om het vak goed uit te leggen d.m.v. zelf bedachte proeven. Hij houd ervan om God’s concepten beeldend en met humor uit te leggen en Hem te dienen met alles wat in hem is. Giovanni geeft graag les over creatieve bestemming.

Giovanni Veldhuis is jeugdpastor, spreker en jongerencoach. Als docent Natuurkunde zette hij zijn creativiteit in om het vak goed uit te leggen d.m.v. zelf bedachte proeven. Hij houd ervan om God’s concepten beeldend en met humor uit te leggen en Hem te dienen met alles wat in hem is. Gio geeft graag les over creatieve bestemming, Burn-out, rentmeesterschap, seksualiteit en dating en leven met ADD/ADHD, en Gods visie erop. Zijn passie is om jongeren te zien groeien in hun bestemming.


		Afbeelding van Online Arts Conference YOUTH EDITION (NL)

Dit is een van de werken van Elaine Schot. Je kunt meer van haar kunst vinden op haar Insta pagina : Elaine Schot

Arts Alive en Intuitive Arts Movement werken samen om deze online conferences te organiseren. Wij willen jongeren met een passie voor God en kunst inspireren en de tools geven om te excelleren in hun kunstvorm en zelfverzekerd uit te kunnen stappen als kunstenaars en dragers van Gods liefde.


		Afbeelding van Online Arts Conference YOUTH EDITION (NL)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Intuitive Arts Movement

Organisator van Online Arts Conference YOUTH EDITION (NL)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen