Gratis

Online bijeenkomst over visie op verzuim

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Online bijeenkomst over visie op verzuim

Over dit evenement

In deze training worden de verschillende moderne visies rond verzuim en gezondheid besproken en gedeeld. Het medische model, waarbij de bedrijfsarts leidend is wordt verlaten en we gaan in op het gedragsmodel (Falke & Verbaan) en het oplossingsgerichte verzuimmanagement of eigen regiemodel.

Rogier Veraart, adviseur Arbeid en Vitaliteit bij VfPf geeft u tips, trucs en tools om een verzuimvisie anno 2020 in te gaan voeren.

Na afloop van deze module heeft u o.a. antwoord op de volgende vragen: Wat houdt het in als we een nieuwe verzuimvisie gaan hanteren? Wat betekent een nieuwe verzuimvisie concreet voor onze verzuimaanpak? Hoe communiceren wij de nieuwe verzuimvisie aan alle geledingen? Wat betekenen een moderne verzuimvisie en een nieuwe aanpak van verzuim voor onze arbodienstverlening? Hoe brengen we de vastgestelde verzuimvisie nu echt in de praktijk?

Voor wie

Deze bijeenkomst is met name geschikt voor schoolleiders en HR-medewerkers in het PO.

Tijd

09.30 - 11.30 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie wordt u via Microsoft Teams uitgenodigd.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen