€ 895 – € 995
Online Collegejaar: Grote denkers (2022)

Online Collegejaar: Grote denkers (2022)

Venster Acties en details

€ 895 – € 995

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste denkers, gewoon bij jou thuis.

Over dit evenement

Wil je weten of de Jaaropleiding: Grote denkers iets voor jou is? Sluit op woensdagavond 24 november om 19:30 aan bij onze gratis online informatieavond! Tijdens deze avond hoor je meer over de opzet van de opleiding, de verschillende vakken en krijg je een mini-college van één van de docenten uit de jaaropleiding. Schrijf je snel in!

Onze Jaaropleiding: Grote denkers is nu ook online te volgen! Een jaar lang maak je kennis met de belangrijkste denkers uit de westerse en oosterse filosofie, de politieke theorie, sociologie en psychologie en uit de kunst en literatuur - vanuit je eigen huiskamer.

Het meeste wat we dagelijks bedenken, is al eens bedacht. En vaak een stuk beter. Bijna drieduizend jaar intellectuele ontwikkeling biedt ons een schat aan heldere ideeën voor het dagelijks leven. Filosofen, kunstenaars, schrijvers en wetenschappers leren ons over thema’s waar je op school geen les in kreeg: Hoe blijf je kalm? Hoe kan je genieten van de kleine dingen in het leven? Welke invloed heeft groepsdruk op jou? Hoe maak je de juiste keuzes?

En ook met de belangrijke maatschappelijke en filosofische vragen helpen ze ons verder: Wat zijn de voor- en nadelen van democratie? Is er één waarheid? Hoe kunnen mensen het beste samenwerken? Heeft het leven een doel?

In deze jaaropleiding van The School of Life maak je kennis met de denkers waarvan wij denken dat ze jouw leven kunnen transformeren. We lopen de gehele geschiedenis van zeven verschillende vakgebieden door om de denkers te vinden die het belangrijkst zijn geweest voor onze wereld en het belangrijkst kunnen worden voor jouw persoonlijke leven. In 40 colleges word je op de hoogte gebracht van de grootste ideeën die ooit bedacht zijn. Ideeën waarvan wij geloven dat ze vandaag misschien wel actueler zijn dan ooit.

De jaaropleiding bestaat uit zeven vakken die door verschillende specialistische docenten worden gegeven. De colleges vinden plaats via Zoom. Je kunt vragen stellen aan de docent en krijgt oefeningen mee waarmee je de theorie vertaalt naar je eigen leven. Je kunt elk college terugkijken tot 14 dagen na het aflopen van de opleiding. De cursus is gebaseerd op het boek van The School of Life Grote Denkers, dat je tevens bij de opleiding ontvangt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen