Gratis

Online Event Big 5 OndernemersSafari

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Maak kennis met de Big 5 van vrouwen-ondernemen.nl en ervaar zelf wat een groep experts kan betekenen voor de start van jouw bedrijf

Over dit evenement

Je kunt bergen informatie vinden over starten met ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Maar vaak is die info zo algemeen, dat je vervolgens nog niet precies weet hoe je die kennis nu voor jouw eigen plannen kunt gebruiken.

Dat was voor ons de reden om onze Big-5 programma's te ontwikkelen: met de speciaal op jou afgestemde hulp van 5 experts zorg je voor een stevige basis onder je bedrijf.

Dat klinkt zo natuurlijk best abstract. Want wat kun je nu verwachten als je besluit de hulp in te schakelen van onze Big 5?  En hoe werkt dat nu precies, zo' n Big 5-programma?

Online OndernemersSafari als Big 5-voorproefje

Om dat “Big 5”-gevoel te proeven, kun je op woensdag 7 oktober met ons mee op een gratis online OndernemersSafari. Zo kun je kennismaken met onze Big5-experts en zelf de toegevoegde waarde ervaren die het programma je biedt.

Het programma van de Safari

We starten de OndernemersSafari in ons 'base camp' en reizen van daaruit in 4 etappes verder langs de 'bivakken' van onze Big 5 experts. Het programma in het kort:

10.00u-10.45u Tram & Myrthe, vrouwen-ondernemen.nl, over je bedrijf starten

11.00u-11.45u Alexandra Calmero (BrandKarma), Personal Branding-expert

14.00u-14.45u Jennifer Delano (DelanoPR), PR en Free Publicity-expert

15.00u-15.45u Marre Smit (SMIT Club), Website-expert

16.00u-16.45u Debby 's-Gravendijk (DSG Legal), Juridisch expert

De experts delen niet alleen praktische informatie over hun vakgebied, maar beantwoorden ook 3 vragen die zij vaak van startende ondernemers krijgen. Aan het eind van de reis heb je daardoor niet alleen kennis die je meteen in de praktijk kunt brengen, maar ook antwoorden op vragen over onderenemen waar je vast al langer mee rondliep.

Voor meer informatie over de inhoud van ons event kun je hier terecht, maar je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen via contact@vrouwen-ondernemen.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen