Gratis

Online HR spreekuur voor P&O'ers in het onderwijs

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online HR spreekuur voor P&O'ers in het onderwijs

Over dit evenement

Bent u werkzaam als P&O-er in het onderwijs? Dan heeft u vast wel eens vragen, waarvan u niet goed waar u er mee terecht kunt.

Tijdens dit digitale HR-spreekuur staat Sakia Struik, adviseur Arbeid & Vitaliteit voor u klaar. Saskia is een ervaren HR manager en onderwijskundige die bij verschillende schoolbesturen werkzaam is geweest. Zij kan u inspireren en uw vragen beantwoorden.

Al veel collega’s zijn u voor gegaan bij dit wekelijkse spreekuur. Dat maakt dat deze bijeenkomst ook een netwerkfunctie vervult: een mooie manier om met collega’s vanuit heel Nederland in contact te komen.

Onderwerpen die vaak aan bod komen zijn duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, leiderschapsontwikkeling, professionalisering, verzuim en functioneringsvraagstukken.

Bent u er ook bij? Deelnemen als toehoorder zonder specifieke vraag is uiteraard ook mogelijk.

Voor wie

Deze bijeenkomst is geschikt voor P&O-ers in het PO.

Tijd

09.30 - 10.30 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen