€ 175 – € 195

Online opleiding: Lessen voor het leven

Venster Acties en details

€ 175 – € 195

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
In deze online opleiding brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma.

Over dit evenement

Heb je het gevoel dat je maar aan het doordenderen bent en niet genoeg stilstaat bij wat voor jou nu echt belangrijk is? Weet je dat er in je leven nog belangrijke vragen zijn die je voor jezelf moet beantwoorden, maar lukt het maar niet om er echt mee aan de slag te gaan? Of voel je dat je je draai nog niet helemaal hebt gevonden, maar weet je niet precies waar dit door komt? Dan hebben wij nu 'Lessen voor je leven’ voor je!

In deze online opleiding brengen we het beste van ons curriculum samen in één onvergetelijk programma. Een programma waarin je wordt uitgedaagd om elk gebied van je leven en jezelf grondig te onderzoeken. En zo nodig te verbeteren. Wat is liefde? Wat voor werk past nu echt bij jou? Hoe blijf je kalm? Welke patronen zitten je in de weg? En wat doet er voor jou nu echt toe? 

Ga twaalf weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen!

De opzet

Elke week krijg je een webinar van een van onze beste docenten over een belangrijk levensthema, zoals relaties, werk, kalmte of emotionele intelligentie. We putten uit de filosofie, psychologie, kunsten en uit de praktijk om je kennis te laten maken met verschillende perspectieven op het thema. Zo ga je meer vrijheid ervaren in het denken over je leven en de keuzes die je hebt. Je kan de webinars live bijwonen en dan actief meedoen in de chat en vragen in de Q&A stellen, en je kan de webinars terugkijken op een moment dat jou goed uitkomt (tot twee weken na het laatste college). Naast de webinars ontvang je een digitaal werkboek waar je zelf mee aan de slag gaat. De vragen en opdrachten hierin helpen je jezelf beter te leren kennen, je aannames te onderzoeken en bewustere keuzes te maken. Ook vind je hier bronnen waarmee je je verder in het thema kan verdiepen. Je hebt de volledige vrijheid om te kiezen aan welke onderwerpen je meer tijd wil besteden en welke minder van je aandacht nodig hebben.

Er zijn geen examens, de enige toets is je eigen leven en je bent zelf de enige die je voortgang hierin mag beoordelen!

Praktische informatie

  • Dag en tijd: Elke maandag les van 20:00 - 21:30
  • Data: 18 april t/m 4 juli (2022)
  • Terugkijkoptie: Kan je een keer niet bij een van de colleges zijn? Je kan alle colleges terugkijken tot twee weken na het laatste college.

Tickets

  • Early bird tickets: € 175,- (verkrijgbaar t/m 1 januari)
  • Reguliere tickets: € 195,-

De docenten


		Afbeelding van Online opleiding: Lessen voor het leven

Barbara van der Steen is sociaal psycholoog, schrijver en coach. Aan de hand van filosofie, literatuur en kunst helpt zij mensen te groeien en zich persoonlijk te ontwikkelen. Ze begeleidt organisaties, teams, professionals en ondernemers bij processen die vastlopen en die mensen brengen tot de vraag ‘hoe verder?’ Samen met mede-docent Aart Goedhart schreef ze het boek Proceskunde: Een pleidooi voor werken met aandacht. Recent verschenen hun nieuwe boek: Eindelijk rust in je hoofd; 40 dagen oefenen in aandacht.


		Afbeelding van Online opleiding: Lessen voor het leven

Reine Rek is spreker, coach en docent aan The School of Life. Ze heeft gestudeerd aan de Universiteit van Humanistiek en heeft zich gespecialiseerd in praktische filosofie. In al haar werk houdt ze zich bezig met het praten over (en luisteren naar) levensvragen. Ze combineert haar theoretische kennis met lichaamsgericht werk, altijd met oog voor de paradoxaliteit die mens-zijn in zich draagt.


		Afbeelding van Online opleiding: Lessen voor het leven

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands en is huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 kwam zijn boek Filosofie voor een weergaloos leven (De Bezige Bij) uit en werd al snel een bestseller. Nouveau noemde hem “een van de meest inspirerende sprekers van het moment.


		Afbeelding van Online opleiding: Lessen voor het leven

Jan-Wolter Bijleveld schrijft, spreekt, geeft workshops en maakt onder meer de podcast Afslag X. Hij helpt graag verhelderen als het gaat om thema’s als rust/onrust in je hoofd, verwachtingen en perfectionisme. Na een Communicatie-opleiding werkte hij als copywriter en zelfstandig conceptmaker voor uiteenlopende organisaties. Ook bedacht hij Lsltn.nl (staat voor loslaten) en schreef de boeken Loslaten, Loswerken en Losleven. Zijn nieuwste boek is ‘Wat had je dan verwacht?'

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator The School of Life Amsterdam

Organisator van Online opleiding: Lessen voor het leven

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen