Online Table Talks: De geheimen van het brein ontrafeld voor ondernemers

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Online Table Talks: De geheimen van het brein ontrafeld voor ondernemers

Online Table Talks 'Geheimen van het brein onthuld'. Antwoord op vragen over sales, opvoeding, verandermanagement en personal development

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

 • 1 uur 30 minuten
 • eTicket voor mobiel

De Online Table Talks zijn inspiratiesessies met een expert. De specialist die centraal staat bij het event geeft een prikkelende presentatie waarin hij de essentie van het onderwerp vertelt. Na de presentatie zijn er een aantal breakout rooms waar de bezoekers onder begeleiding van een gespreksleider praten over het topic.

Op vrijdag 3 februari hebben we de expert Marcel Bos aan 'tafel', de brein specialist. Hij vertelt ons bijvoorbeeld over 'op welke basis klanten beslissingen nemen' en hoe jij deze kunt beïnvloeden.

 • Wie is de baas in het brein?
 • Hoe komt het brein tot een keuze?
 • De wet van oprechtheid
 • Drie tips hoe je de keuze van een klant positief kunt beïnvloeden

Marcel is de schrijver van het boek 'Hersenwetten als bouwstenen bij opvoeden' en medeauteur van Amazon's bestseller 'Why of Everything'.

De kennis over de werking van het brein is enorm complex. Marcel maakt gebruik van de kennis en onderzoeken van een groot aantal wetenschappers op het gebied van neurowetenschap, endocrinologie (hormonen) en epi-genetica (DNA). Zijn specialisatie is deze kennis te vertalen in gemakkelijk begrijpbare taal  en toepasbaarheid. Ingewikkelde breinkennis is vertaald naar praktische handvatten en methodieken. De methodieken zijn voor iedereen aan te leren en toe te passen.

Afbeelding van evenement

Aansluitend praat je in break-out-rooms verder over de Table Topics. In de breakout-rooms zijn NCE gecertificeerde breincoaches aanwezig die het gesprek in de room begeleiden en vanuit hun expertise antwoord geven op jouw vragen. Deze coaches hebben met veel enthousiasme hun medewerking toegezegd, zij kijken ernaar uit om jou in hun room te ontmoeten.

De Table Topics en dit onder leiding van: Matthijs EkkebusAnasha van ToorenFelix van DijckEva DuyvelaarJohn Kruijthoff & Edwin van Noord

 • Opvoeden (/Relaties)
 • Verandermanagement
 • Persoonlijke Ontwikkeling
 • Ondernemen
 • Sales
 • Leiderschap
Afbeelding van evenement

Dit event wordt georganiseerd door Netwerkclub Start2bizz - met Host Coraline Steingueldoir

Coraline Steingueldoir - Oprichtster start2bizz

"Ik geloof er sterk in dat wij als ondernemers ontzettend veel van elkaar kunnen leren door kennis en ervaring te delen en elkaar te inspireren.

Met de juiste mensen omringd zijn, is van onschatbare waarde.

Ik verbind ondernemers en help ze om duurzame relaties op te bouwen die tot mooie samenwerkingen leidt.

Samen leren en groeien, kennis en ervaringen delen, elkaar inspireren en opladen op een informele manier, dat is mijn missie met Start2Bizz.

Ik gun jou om je kwetsbaar te kunnen opstellen, in een veilige omgeving waarin je voor jezelf durft te kiezen en grenzen durft te stellen zodat je kan stralen als persoon en in jouw onderneming."

👥Linken met Coraline

Afbeelding van evenement

Over Start2bizz

Start2bizz is de enige netwerkclub die ondernemers grenzeloos, waardevol en plezierig met elkaar verbindt zonder salespraatjes. Een hechte en familiale community die veel meer te bieden heeft dan de standaard business gedreven netwerkorganisatie.

+ Focus op delen van kennis, ervaring en inzichten

+ Bijdragen aan gemeenschappelijke persoonlijke en zakelijke groei

+ Duurzame community van inspirerende Belgische en Nederlandse ondernemersvrienden

+ Altijd plezierig en vrijblijvend samenkomen vanuit oprechte verbinding

– Geen business gedreven netwerk voor wie alleen omzet wil genereren

– Geen pitchrondes om de persoonlijke meerwaarde te waarborgen

Meer events

Bekijk alle geplande evenementen via de Netwerkkalender van start2bizz.

Op de hoogte blijven

✉️Aanmelden op de nieuwsbrief

Social Media

Volg ons op 👥Instagram 👥Facebook 👥LinkedIN

GDPR

Door in te schrijven op dit event word je automatisch toegevoegd aan onze mailinglijst.

Jouw gegevens worden verwerkt conform ons privacybeleid en de Algemene Voorwaarden. Je kan deze downloaden op www.start2bizz.com

Nog vragen?

Neem contact op met Coraline Steingueldoir via Whatsapp op 06 831 519 85 (NL) of 0472 64 35 20 (BE) of mail naar team@start2bizz.com

Afbeelding van evenement
De verkoop sluit binnenkort