€ 5.989,50

Meerdere data

Online Workshop Scenarioplanning en Toekomststrategie voor Teams

Venster Acties en details

€ 5.989,50

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Online workshop (2 dagen) voor teams, afdelingen, besturen: scenario’s maken en toekomststrategie ontwikkelen.

Over dit evenement

NB Het tarief voor deze workshop is € 4.950 excl. btw! En geldt voor een team van maximaal 8 personen.

Ondernemerschap vraagt continue actie in het nu, op basis van continu denken over de toekomst. Doelen stellen, realiseren en anticiperen als de situatie daarom vraagt. Dit vraagt naast behendigheid en snelheid ook de vaardigheid van het maken en werken met scenario’s. In deze tweedaagse online workshop (interval 4 weken) gaan jullie als team, afdeling of collega-bestuurders, scenario's maken en een gedegen strategie ontwikkelen voor de toekomst van jullie organisatie. 

PROGRAMMA

Deze workshop biedt maatwerk. Gezamenlijk stellen jullie op jullie bedrijf toegesneden scenario’s op, stellen jullie implicaties vast , en ontwikkelen jullie maatregelen voor de korte en lange termijn.

Het hele traject duurt ongeveer een maand. We starten met een workshop (1 dag, +/- 2 x 2,5 uur), waarin jullie de scenario’s in grote lijnen vaststellen. De workshops vinden plaats op een donderdag of vrijdag. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

Daarna krijgt een kleinere werkgroep uit jullie team de opdracht om deze scenario’s uit te werken; de rest van het team krijgt als taak om aan te vullen. In de vier weken doorlooptijd (2 dagen tijdsbesteding) zijn we viermaal 1 uur beschikbaar voor afstemming en begeleiding.

Na 4 weken volgt de tweede workshop (1 dag, +/- 2 x 2,5 uur) waarin we met jullie gaan kijken naar de implicaties voor het businessmodel, welke maatregelen genomen kunnen worden op de korte en langere termijn, en welke indicatoren gebruikt moeten worden om de ontwikkelingen te toetsen.

WAAROM DEZE WORKSHOP?

In een onduidelijke wereld is scenario-leren een gestructureerde manier om over de toekomst na te denken. Het is ‘a method to stretch the mind’ die kan leiden tot betere beslissingen.

FACILITATORS

Rick Garrelfs, Consultant, coach, facilitator

Cees ten Thije, Coach, trainer, facilitator

KOSTEN

De kosten voor het hele traject zijn € 4.950,- (ex. BTW) voor een team van maximaal 8 deelnemers. In verband met Covid-19 worden de workshops in principe online gefaciliteerd. Verdere specificatie van dit traject op basis van specifieke wensen is mogelijk. Desgewenst kunnen we de workshop ook op een fysieke locatie faciliteren, met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

NB

  • Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers per workshop!
  • Enige digitale vaardigheid is wenselijk
  • Deelname met uitsluitend een smartphone is niet mogelijk
  • Volg deze workshop in een ruimte waar je niet gestoord kunt worden
Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Business Being Human

Organisator van Online Workshop Scenarioplanning en Toekomststrategie voor Teams

Samen veranderen door co-creatie en teaming!

Veranderen gaat vaak gepaard met weerstand. Goed omgaan met deze weerstand kan leiden tot energie en creativiteit. Daarom is het belangrijk dat bij veranderprocessen mensen zelf aan het roer staan. Alle denkkracht, creativiteit, energie, betrokkenheid en veerkracht die in de organisatie beschikbaar is wil je kunnen inzetten. In co-creatie geven mensen zelf en met elkaar leiding aan verandering. Door teaming betrekken wij expertises en invalshoeken die nodig zijn voor gezamenlijk leren en innoveren. Business Being Human faciliteert en regisseert het veranderproces.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen