Gratis

Ontdek alles over financiering tot €300.000

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Schildhoeve

69 Fluitenbergseweg

7931 PA Fluitenberg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging kennissessie dinsdag 18 december 2018 / Fluitenberg (Drenthe)

Na Groningen en Friesland nodigen we je van harte uit voor de laatste bijeenkomst in de reeks "alles over financieringen tot €300.000', dit keer in Drenthe.

Het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers. Maar welke financieringsvorm past bij welke onderneming? Tijdens deze bijeenkomst vertellen Qredits, Voldaan en Spotcap u meer over de mogelijkheden van financiering anno 2018. Verschillende financieringsvormen worden uitgelicht, u krijgt de kans het gesprek aan te gaan en we sluiten af met een netwerkborrel.

Aanmelden
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een routebeschrijving. Voor deze bijeenkomst zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Je aanmelding is pas definitief na de bevestiging vanuit MKB Noord. Leden van MKB Noord en relaties van Spotcap, Qredits en Voldaan hebben voorrang bij inschrijving.

Graag tot ziens op 18 december a.s.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Schildhoeve

69 Fluitenbergseweg

7931 PA Fluitenberg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen