Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Op zoek naar de succesfactor van de VAR

VAR Community Nederland

Woensdag 7 december 2016 van 15:30 tot 19:00 (CET)

Op zoek naar de succesfactor van de VAR

Registratiegegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Proeflidmaatschap | VAR Community Nederland
Kies voor deze optie wanneer u houder bent van het VAR Community Nederland proeflidmaatschap.
Beëindigd € 25,00 € 0,00
Niet-lid | VAR Community Nederland
Kies voor deze optie wanneer u geen lid en geen houder van het VAR Community Nederland proeflidmaatschap bent.
Beëindigd € 45,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Evenementdetails

Op zoek naar de succesfactor van de VAR

Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraden (VAR) zijn niet meer weg te denken in de gezondheidszorg. Er zijn VAR’s in allerlei soorten en maten. VAR Community Nederland constateert dat er adviesraden zijn die een doorontwikkeling maken (of op het punt staan dit te doen) en dat er regelmatig nieuwe VAR’s starten. Het valt op dat ook de langdurige zorg (VVT) de VAR’s hebben ontdekt.

Wat maakt dat je een succesvolle start of een succesvolle doorontwikkeling doormaakt als VAR? Wat zijn zaken om rekening mee te houden? Wat zijn do’s en dont´s?

VAR Community Nederland grijpt deze vragen aan om met haar leden en anderen die werkzaam zijn in de Nederlandse zorg, deze thema’s te doorgronden. Dit doen we tijdens een inspirerende en interactieve bijeenkomst op donderdag 7 december 2016.

Programma

Eline de Kok, RN, MSc. Adviseur Innovatie bij V&VN, verpleegkundige en voorzitter Verpleegkundig Convent UMC Utrecht, opent deze bijeenkomst. Een startende VAR in de VVT en een gevorderde VAR in een ziekenhuis delen daarna in twee parallelle sessies hun ervaringen over het opzetten en de ontwikkeling van een VAR. Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst doorgronden we de twee thema’s aan de hand van diverse onderwerpen en vraagstukken die de deelnemers (vooraf) inbrengen. We bespreken de thema’s middels een open werkvorm, waarbij de deelnemers hun expertise en ervaring kunnen delen en samen de onderwerpen uitdiepen.

  • 15.30 uur: Ontvangst
  • 16.00 uur: Impactvolle ontwikkelingen voor VAR’s in 2017! | Eline de KoK
  • 16.30 uur: Wat maakt een start van een VAR succesvol? | Presentatie VAR
  • 16.30 uur: Wat maakt de doorontwikkeling van een VAR succesvol? | Presentatie VAR
  • 17.00 uur: Open werkvorm
  • 18.15 uur: Afsluitende borrel

De uitkomsten van de bijeenkomst krijgen een plek op het online platform van VAR Community Nederland.

Aanmelden

Wilt u ook bij deze bijeenkomst op 7 december a.s. aanwezig zijn? Klik hierboven op AANMELDEN om uw deelname aan ons door te geven. De deelnamekosten voor houders van het VAR Community Nederland proeflidmaatschap bedragen € 25,- per persoon. Ook niet-leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan de bijeenkomst. De kosten bedragen dan € 45,- per persoon.

Heb je vragen over Op zoek naar de succesfactor van de VAR? Neem contact op met VAR Community Nederland

Waar en wanneer


VAR Community Nederland
Houttuinlaan 14
3447 GM Woerden
Nederland

Woensdag 7 december 2016 van 15:30 tot 19:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

VAR Community Nederland

Verpleegkundigen en verzorgenden zijn onmisbaar voor goede zorg. De afgelopen jaren hebben adviesraden van verpleegkundigen en verzorgenden (VAR’s) bijgedragen aan beter beleid binnen zorgorganisaties.

Door hun kennis en kunde optimaal te benutten dragen zij sterk bij aan het continu verbeteren van de werkomgeving van verpleegkundigen en verzorgenden, waardoor deze tot hun professionele recht komen en daarmee maximaal bijdragen aan de kwaliteit van zorg.

Iedere zorginstelling realiseert dit op eigen wijze. Om ervaringen uit te wisselen van en met elkaar te leren en te ontwikkelen, is er behoefte aan contact met leden van andere VAR’s, stafconvents, regieraden e.d. VAR Community Nederland voorziet in deze behoefte!

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.