Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Open Coffee Netwerkbijeenkomst elke derde dinsdag van de maand.

Open Coffee Roermond

Open Coffee Netwerkbijeenkomst elke derde dinsdag van...
Beschikbare datums

Registratiegegevens

Registratietype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Open Coffee netwerkbijeenkomst 1 uur totdat het evenement eindigt Gratis € 0,00

Deel Open Coffee Netwerkbijeenkomst elke derde dinsdag van de maand.

Evenementdetails

 

Onze netwerkbijeenkomst op 18 juni vindt plaats op een andere locatie en een ander tijdstip. Wij zijn vanaf 16.00 uur te gast in het restaurant “Het Gerecht”. Gastvrouw Ellis en gastheer Cederik willen jullie graag laten kennismaken met hun nieuwe zaak. Daarnaast wordt er een Oostenrijkse wijnproeverij aangeboden door Robert Cuijpers, een trouwe deelnemer van Open Coffee Roermond en eigenaar van Vrienden van Oostenrijkse Wijn uit Schinnen.

 

De vakantie staat voor de deur en dit is de laatste bijeenkomst van Open Coffee Roermond, vóór de vakantie. Tijdens de afgelopen bijeenkomst is dit idee spontaan ontstaan. Voor nieuwe ideeën en suggestie staan we altijd open. Netwerken is toch ook een activiteit om je op een bijzondere manier te presenteren!!

 

Voor dit arrangement vragen we een bijdrage van € 10,00 per deelnemer. Wat je buiten het arrangement consumeert is voor eigen rekening. We willen Ellis, Cederik en Robert enigszins tegemoet komen in de kosten. De rest is voor het potje van Open Coffee Roermond. Hiervan wordt o.a. de jaarlijkse webhosting (ca € 200,00) bekostigd. We hopen dat je dat begrijpt.

 

De bijeenkomst duurt tot 19.00 uur.


Over Open Coffee Roermond

Iedere derde dinsdag van de maand, komen startende en doorgewinterde netwerkers bij elkaar om tussen 9.00 en 11.00 uur met een heerlijke kop koffie 2 uur lang te netwerken . Ons motto: "Door het delen van je eigen kennis, kunde en contacten je netwerk in staat stellen te groeien en zodoende jouw individuele eigen kansen te ontwikkelen".

Ook voor jou hebben wij een plek gereserveerd!
Schrijf je nu in en claim jouw ticket voor, de alweer 10e jaargang van het OC netwerkplatform.

Geen ervaren netwerker?

Geen probleem, want "Goed voorbeeld doet goed volgen". Binnen OC Roermond hebben we het Netwerkbuddy-concept; indien jij vooraf of tijdens de bijeenkomst aangeeft graag begeleiding en/of ondersteuning van een ervaren netwerker te ontvangen, dan bieden wij jou kostenloos deze hulp aan. Aanmelden kan per e-mail of bij één van de organisatoren.

Bring-A-Friend principe

Naast het verdiepen van de relaties met bestaande contacten, is ook het leggen van nieuwe contacten erg belangrijk. Voor ons, voor je medenetwerkers en voor jezelf.

Draag jij hier je steentje bij aan bij, net als vele andere OC Roermond vrienden? Nodig een zelf een relatie uit en neem hem of haar mee naar de bijeenkomst. Zo laten we samen het netwerk groeien en bloeien.
Slim, simpel en effectief…

Je bent van harte welkom!

Team Open Coffee Roermond- Bart en Camilla 

Heb je vragen over Open Coffee Netwerkbijeenkomst elke derde dinsdag van de maand.? Neem contact op met Open Coffee Roermond

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Restaurant Het gerecht
Heilige Geeststraat 27
Roermond
Nederland

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.