Gratis

Open Coffee Netwerkbijeenkomst elke derde dinsdag van de maand.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ROOOMS

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meld je aan via de registreer knop

Welkom, netwerken bij Open Coffee Midden-Limburg

Iedere derde dinsdagochtend van de maand komen ondernemers, zelfstandigen en professionals uit Midden-Limburg in Roermond samen om te netwerken. Netwerken op een open en laagdrempelige wijze waarin delen voorop staat. Delen van kennis, kunde en contacten op een prettige en effectieve wijze.

OCM-L richt zich op de personen en organisaties die willen netwerken in een omgeving waarbij hoge kosten, ongemakkelijk of geforceerde gesprekken en ongeïnteresseerde gesprekspartner geen onderdeel van de formule uitmaken. Wel mag je een fijne sfeer verwachten, open gesprekken en netwerkpartners met een zelfde doel voor ogen.

Ons gezamenlijke doel is tenslotte: : “Het delen van je kennis, kunde en contacten om je netwerk in staat stellen te groeien en zodoende jouw eigen kansen te ontwikkelen”.

Naast het verdiepen van de relaties met bestaande contacten, is ook het leggen van nieuwe contacten erg belangrijk. Voor ons, voor je mede-netwerkers en voor jezelf.

Draag jij hier je steentje bij aan bij, net als vele andere OCM-L vrienden? Nodig een zelf een relatie uit en neem hem of haar mee naar de bijeenkomst. Zo laten we samen het netwerk groeien en bloeien.
Slim, simpel en effectief…

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ROOOMS

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen