Gratis

Open Coffee Netwerkbijeenkomst elke derde dinsdag van de maand.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ROOOMS

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Welkom op de Hi- Coffee van Open Coffee Midden-Limburg,

In september gaan we na een lange zomerstop weer volop netwerken. Om er weer een beetje in te komen willen wij jullie op een gezellige Hi -Coffee uitnodigen, in samenwerking met ROOOMS .

Voor deze Hi Coffee met lekkere hapjes vragen wij een bijdrage van 5 euro per persoon. Aanmelden is deze keer verplicht, vóór woensdag 12 september via gratis ticket. Graag contant betalen aan de deur.

Wij rekenen op jullie komst zodat we er weer een mooie netwerkbijeenkomst van kunnen maken.

OCM-L richt zich op de personen en organisaties die willen netwerken in een omgeving waarbij hoge kosten, ongemakkelijk of geforceerde gesprekken en ongeïnteresseerde gesprekspartner geen onderdeel van de formule uitmaken. Wel mag je een fijne sfeer verwachten, open gesprekken en netwerkpartners met een zelfde doel voor ogen.

Ons gezamenlijke doel is tenslotte: : “Het delen van je kennis, kunde en contacten om je netwerk in staat stellen te groeien en zodoende jouw eigen kansen te ontwikkelen”.

Naast het verdiepen van de relaties met bestaande contacten, is ook het leggen van nieuwe contacten erg belangrijk. Voor ons, voor je mede-netwerkers en voor jezelf.

Draag jij hier je steentje bij aan bij, net als vele andere OCM-L vrienden? Nodig een zelf een relatie uit en neem hem of haar mee naar de bijeenkomst. Zo laten we samen het netwerk groeien en bloeien.
Slim, simpel en effectief…

Wij ontmoeten jullie graag!

Team Open Coffee

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ROOOMS

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen