Gratis

Open Coffee Netwerkbijeenkomst elke derde dinsdag van de maand.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ROOOMS

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Welkom op de BBQ-borrel van Open Coffee Midden-Limburg,

In september gaan we na een lange zomerstop weer volop netwerken. Om er weer een beetje in te komen willen wij jullie op een nazomerse BBQ-borrel uitnodigen, in samenwerking met ROOOMS .

Voor deze all inclusieve netwerk BBQ-borrel vragen wij een bijdrage van 10 euro per persoon. Graag aanmelden via gratis ticket, te betalen aan de deur.

Wij wensen jullie een fijne zomer en tot in september.

Team Open Coffee Roermond

OCM-L richt zich op de personen en organisaties die willen netwerken in een omgeving waarbij hoge kosten, ongemakkelijk of geforceerde gesprekken en ongeïnteresseerde gesprekspartner geen onderdeel van de formule uitmaken. Wel mag je een fijne sfeer verwachten, open gesprekken en netwerkpartners met een zelfde doel voor ogen.

Ons gezamenlijke doel is tenslotte: : “Het delen van je kennis, kunde en contacten om je netwerk in staat stellen te groeien en zodoende jouw eigen kansen te ontwikkelen”.

Naast het verdiepen van de relaties met bestaande contacten, is ook het leggen van nieuwe contacten erg belangrijk. Voor ons, voor je mede-netwerkers en voor jezelf.

Draag jij hier je steentje bij aan bij, net als vele andere OCM-L vrienden? Nodig een zelf een relatie uit en neem hem of haar mee naar de bijeenkomst. Zo laten we samen het netwerk groeien en bloeien.
Slim, simpel en effectief…

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ROOOMS

Westhoven 7

6042 NV Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen