openEHR NL “de ontbrekende schakel in de Nederlandse zorg ICT”

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

JOINN Houten

Onderdoor 5

3995 DW Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Eerste bijeenkomst van de stichting openEHR Nederland - wat is openEHR en wat wil de stichting bereiken.

Over dit evenement

Vanuit de ambitie om de ICT in de Nederlandse zorg naar een volgend level te brengen zijn wij het initiatief gestart voor de oprichting van de stichting openEHR Nederland als landenorganisatie van het wereldwijde openEHR initiatief (www.openehr.org). Wij verwachten dat de ontwikkelingen die zich afspelen op het gebied van openEHR als het gaat om standaardisatie en efficiëntie in de zorg ook voor Nederland erg zinvol kunnen zijn. Vanuit de stichting openEHR NL willen wij het werkveld informeren over de ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van openEHR en samenhang creëren met het ICT landschap zoals dat in Nederland bestaat.

De oprichting van deze stichting is een eerste mijlpaal waar we graag samen met bij stil willen staan met het werkveld. Vandaar dat wij op 4 oktober een meet-up organiseren waarin wij de aanwezigen deelgenoot willen maken van dit initiatief. Naast het stilstaan bij de doelstelling van de stichting willen we tijdens deze bijeenkomst meer vertellen over wat openEHR is, en wat niet en welke waarde het zou kunnen hebben voor de zorg in Nederland. Daarnaast willen we een aantal concrete cases bespreken waar nu reeds openEHR wordt toegepast.

Programma:

  • Toelichting op oprichting stichting
  • openEHR fundamentals
  • praktijkcases openEHR
  • Afsluitende borrel en napraten

Doelgroep:

  • Zorg IT organisaties en adviseurs
  • Zorgaanbieder
  • Overheidsinstanties en
  • Andere geïnteresseerden in openEHR

Geïnteresseerden kunnen zich nu reeds aanmelden via Eventbrite. Er is slechts plek voor een beperkt aantal deelnemers dus laat ons zo snel mogelijk weten of u wilt deelnemen zodat wij ook een passende locatie kunnen regelen.

Datum en tijd

Locatie

JOINN Houten

Onderdoor 5

3995 DW Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen