€ 945

Organising for Fundamental Change op 3, 10, 17 en 24 maart, 2022

Venster Acties en details

€ 945

Evenementdetails

Locatie

Locatie

De Groene Afslag

111 Amersfoortsestraatweg

1251 AV Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Is het mogelijk om een organisatie zo in te richten dat je uitgaat van het welzijn van de ander en hoe doe je dat dan?

Over dit evenement

Deze cursus gaat in op het organiseren van fundamentele verandering in organisaties. De nadruk ligt daarbij op bedrijfsorganisaties vanuit een commitment aan het welzijn en de bloei van medewerkers, toeleveranciers, partners, klanten, de samenleving en de natuur. Is het mogelijk om een organisatie zo in te richten dat je uitgaat van het welzijn van de ander – en daarmee van de gemeenschap – en hoe doe je dat dan? In vier bijeenkomsten trachten we die vraag te beantwoorden.

Week 1

De cursus begint met het begrip inspireren. Zonder inspiratie geen verandering. Waar komt die inspiratie vandaan en hoe kan deze worden ingezet om tot de gewenste verandering van de economie en de organisatie te komen?

Week 2

Het veranderen van organisaties en van de economie begint wellicht bij het individu, maar stopt daar niet. Zonder de medewerking van andere stakeholders – zoals medewerkers, leveranciers, klanten, de samenleving, maar ook financiers – gebeurt er niets. Een leider zonder volgers is wellicht een gelukkig persoon, maar zet niet aan tot een gelukkige samenleving. Het motiveren van anderen is daarmee essentieel om tot verandering te komen.

Week 3

Veranderen is vooral doen. Spreken over een betere wereld vormt slechts een eerste, noodzakelijke stap op weg naar verandering. Vuile handen maken is de volgende stap.

Week 4

Wie verandert dient zich telkens weer de vraag te stellen of hij op de goede weg is. Komt de betere wereld nu ook dichterbij – en ten koste van wat? Effectueren van verandering zonder daarbij de menselijke waardigheid en het respect voor anderen en het andere uit het oog te verliezen is cruciaal.

Data

4 donderdagen: 3, 10, 17 en 24 maart 2022

Praktische Zaken

Deze course bestaat uit 4 donderdagen met dit simpele stramien:

12:00 uur Aankomst bij De Groene Afslag & een vegetarische lunch

13:00 uur Lesprogramma

17:00 uur Doorpraten en evaluatie aan de bar

18.00 uur Het weekend begint

De kosten zijn 750 euro voor een complete course, inclusief eten, drinken en borrel, excl. BTW en registratiekosten.

De School for Change is een not for profit organisatie. Het leuke is dat je voor dit bedrag, niet alleen zelf de kennis vergaart, maar dat de School for Change ook een student of middelbare scholier gratis de kans geeft dezelfde kennis op te doen.

De courses vinden doorgang bij minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers.

Dit laten we uiterlijk 1 week voor de start weten.

WAT WE NOG MET JE WILLEN DELEN

Restitutie niet mogelijk. Je deelname doorschuiven naar een volgende mastercourse kan in overleg. Daarbij organiseren we alles zo Corona Proof mogelijk en zullen voor de start van elke course ons protocol met je delen. Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis. Maar we hopen met heel ons hart dat je er gezond en wel - en intensief - bij zult zijn.


		Afbeelding van Organising for Fundamental Change op 3, 10, 17 en 24 maart, 2022
Delen met vrienden

Locatie

De Groene Afslag

111 Amersfoortsestraatweg

1251 AV Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator De School for Change bij De Groene Afslag

Organisator van Organising for Fundamental Change op 3, 10, 17 en 24 maart, 2022

Hoe wil jij dat de wereld er straks uitziet?

De School for Change biedt handelingsperspectief aan mensen die de wereld – je raadt het al – willen veranderen. In alle opleidingen draait het om Leadership for Change. We hebben heel veel nieuwe leiders nodig. Niet louter bazen en bazinnen, maar mensen die voor de troepen uit lopen en anderen in beweging krijgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen