€ 301,29

OvC Masterclass: Module 4 Richt je (online) marketing in als coach

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ondernemen voor Coaches

Terschellingkade 5

3446 BK Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Module 4: Richt je (online) marketing in als coach

Dit is een kleinschalige bijeenkomst in het midden van het land waar je met maximaal 12 coaches aan de slag gaat met je eigen coachpraktijk.

In zes uur (van 10.00 tot 16.30) adviseer ik je, brainstormen we samen en wissel je samen met de aanwezige coaches ervaringen uit. De uitkomst van deze sessie is dat je naar huis gaat met een aantal concrete acties voor je website en andere uitingen waarmee je jouw coachingspraktijk een boost kan geven.

Wat krijg je?

In deze dag neem ik jou mee in mijn visie op de coachingsmarkt in Nederland en kijk ik samen met jou naar de kansen voor jou als coach zijnde. We gaan kijken naar de volgende punten:

  • Wordt gevonden als expert op jouw vakgebied

  • Schrijf je eigen content

  • Je website inclusief optimalisatie voor Google

  • Je social media strategie

  • Over adverteren

Waarom zou je?

Ik ben schrijver van het boek Ondernemen voor Coaches en publiceer regelmatig artikelen in Coachlink Magazine daarnaast ben ik ook spreker op Dag van de Coach 2019 over ondernemerschap.

Met mijn achtergrond als Bedrijfseconoom en Organisatiepsycholoog combineer ik de harde en zachte kant van ondernemerschap.

Daarnaast run ik al 4 jaar de website Coachgezocht.nu. Hierbij heb ik veel geleerd over de coachingmarkt in Nederland en waar mensen die een coach zoeken nu eigenlijk tegen aan lopen. Die inzichten deel ik graag met je!

Anderen hierover

"Sander komt op mij over als een realistische idealist. Heel prettig vind ik dat. In het ‘Coachgezocht adviesgesprek’ dat wij hadden wist Sander fijntjes een paar pijnpunten in mijn bedrijfsvoering bloot te leggen. Dit deed hij op een uitdagend opbouwende manier. Sander had zich goed ingelezen en ingeleefd. Maakte dat ik inmiddels weer een paar stappen verder heb kunnen zetten in mijn wandelcoachpraktijk.”

En

"Sander heeft mij geholpen met het vinden van mijn doelgroep, het duidelijk en concreet verwoorden van mijn werkwijze en het durven uitspreken van mijn unieke aanpak. Na het gesprek van Sander was duidelijk wat ik (nog) moest doen en welke aanpak het beste zou werken. Als je dit gelezen hebt snap je natuurlijk dat ik Sander aanbeveel."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ondernemen voor Coaches

Terschellingkade 5

3446 BK Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen