Gratis

Patient Safety Academy by Ultrazonic (25/10, 21/02 en/of 28/03)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boutersemdreef 26

26 Boutersemdreef

2240 Zandhoven

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kennis is macht en daarom nodigen we u graag uit voor onze eerste Patient Safety Academy startende 27 september. UltraZonic nv geeft u gedurende drie lezingen nv graag wat meer info over het belang van een grondige reiniging en hoe we die kunnen bekomen. Dit allemaal omdat we patiënt veiligheid hoog in ’t vaandel dragen. We starten bij de basis en eindigen met enkele geavanceerde reinigingsoplossingen.

De eerste opleiding vindt plaats op 25 oktober '18, waarnaar de tweede volgt op 21 februari 2019. Eindigen doen we op 28 maart 2019. Planning:

- 8u30: onthaal met drankje en hapje

- 9u00: start lezing voormiddag

- 10u30 - 11u00: koffiepauze

- 12u00 - 13u30: middagpauze met gratis lunch


25 oktober 2018 –de endoscoop en zijn budgetten

Endoscopen zijn complexe apparaten die bijgevolg om een specifieke reiniging vragen. We tonen u tijdens deze lezing de gevolgen van verkeerde manipulatie van endoscopen aangevuld met de nodige expertise.

Daarnaast krijgt u heel wat interessant beeldmateriaal te zien over de binnenzijde van de endoscopen met het nog aanwezige vuil na een slechte reiniging. Zet je dus op de eerste rij en laat je inspireren en informeren tijdens deze uiterst interessant lezing. Daarnaast maken we u graag wegwijs in de wereld van de budgetten. Geen nood, u krijgt niet het volledige financiële plaatje voorgeschoteld, maar wel enkele gouden tips over hoe het beter kan.


21 februari 2019– focus op centrale sterilisatie

Zeg nooit ultrasoon tegen elke ultrasoon. Centrale sterilisatie is key in een ziekenhuis, maar ook hier heb je weer enkele belangrijke zaken die je in je achterhoofd moet houden. Leer de verschillen tussen verscheidene ultrasoons, ontdek doeltreffende reinigingsmethoden en aanschouw vervolgens verbluffende reinigingsresultaten. Dit alles overgoten met een vleugje chemische bijscholing zodat we de basis nooit het oog te verliezen. Na deze lezing waan je je ongetwijfeld de Tante Kaat der centrale sterilisatie.

28 maart 2019 – back to basics

De titel spreekt voor zich. Je moet leren lopen vooraleer je kan rennen. In de medische wereld is dit niet anders. Je zal eerst enkele essentiële basisprincipes onder de knie moeten krijgen, alvorens je aan correcte reiniging kan doen. Dit omdat elk gereedschap of apparatuur vaak om een zeer gerichte behandeling vraagt.

Tijdens deze lezing gidsen we u doorheen enkele gouden regels in het reinigen van medisch instrumentarium. Waar schuilen de gevaren en waarom is een grondige reiniging zo belangrijk?

Ready, set, get informed!

Wij van UltraZonic nv staan alvast met veel enthousiasme klaar om u een korte maar effectieve informatie-injectie toe te dienen. Daarnaast geniet u van een primeur gezien de Acadamy zal plaatsvinden in de gloednieuwe opleidingsruimte van UltraZonic nv, aldus het kloppende hart van innovatieve medische reiniging. U hebt er zin? Super, wij alvast ook! Inschrijven kan eenvoudig via 'registreren'. Net nog enkele gegevens toevoegen, en voila u bent klaar. Bij extra vragen kan u natuurlijk steeds terecht bij het volgende e-mailadres: academy@ultrazonic.com

De lezingen vinden enkel in de voormiddag plaats. U kan zich tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende lezing inschrijven. Verder voorzien wij ook een lunch om 12u00 die meteen ook de kans biedt voor een fijn netwerkingsmoment.

Let wel: Om er samen een geslaagde dag van te kunnen maken, voorzien wij uitgebreide lezingen gegeven door deskundigen en vergezeld van een smakelijke lunch. Wij doen dit allemaal gratis en met erg veel plezier, maar bij afwezigheid vragen wij een no show fee van 50 euro. Stem dus zeker uw agenda goed af om zulke ongemakken vermijden.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boutersemdreef 26

26 Boutersemdreef

2240 Zandhoven

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen