Performance Camp April 2023

Venster Acties

Performance Camp April 2023

Performance Camp 7-8-9 April 2023

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Vechtsebanen Sports & Businesscampus 151 Mississippidreef 3565 CE Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Afbeelding van evenement

Entertainment on Ice organiseert het enige Performance Camp in Nederland om kunstschaatsers kennis te laten maken met show schaatsen en hen op te leiden tot ware performers!

Tijdens het performance camp komen diverse workshops on-en off Ice aan bod waar elke kunstschaatser een betere performer van wordt ongeacht je leeftijd of schaatsniveau. Het doel van het performance camp deze editie is natuurlijk om veel Fun te beleven met elkaar, maar ook om van jou een betere performer te maken en klaar te stomen om ooit als show schaatser aan de slag te gaan.

Tijdens deze editie van het performance camp zal Entertainment on Ice ook casten voor onder andere een grote opkomende schaats-show (Alice in Winterland) die in de kerstvakantie van 2023 zal plaats vinden.

Kortom, Wil jij een betere performer worden en in shows schaatsen? Meld je dan snel aan!

Waarom het Performance Camp?

Entertainment on Ice organiseert het Performance Camp om Nederlandse kunstschaatsers de kans te bieden om zich klaar te stomen om op te treden in (internationale) schaatsshows.

De initiatiefnemers Madelene van Beuzekom, Joyce den Hollander en Sterre van der Gouw weten als geen ander hoe het is om in schaatsshows op te treden. Ooit stonden zij in jouw schoenen. Ze schaatsten wedstrijden en hadden de droom om in schaatsshows op te treden, maar hadden geen idee hoe ze dat moesten aanpakken en wat er voor nodig was om bij een show als Holiday on ice terecht te komen. Zij gingen je voor en het is ze gelukt! Hun grote droom kwam uit! Samen bundelen ze nu hun kennis en expertise om meer kunstschaatsers in Nederland de weg te wijzen en op te leiden om daarmee jou de kans te bieden om bij grote schaatsshows te gaan werken als professioneel artiest!

Waarom schaatsen in shows geweldig is?

  • Je maakt van je grootste passie je beroep!
  • Je treed op voor grote getallen publiek en je kunsten vertonen is het allerleukste dat er is.
  • Je verdient geld met optreden als professioneel artiest
  • Je gaat de wereld over reizen en ziet ongelofelijk veel!
  • Je maakt internationale vrienden voor het leven als je in shows gaat schaatsen.
  • Al jouw bloed, zweet en tranen van jaren aan training worden beloond!

Tijdens het performance camp gaan we jou alle kneepjes van het vak bijbrengen als het gaat om show schaatsen, maar we gaan je ook heel veel vertellen over auditeren en hoe het is om op pad te zijn als je schaatst voor een grote schaatsshow als Holiday on Ice, Disney on Ice, de Cruise-ships, shows in Europapark en ga zo maar door.

Mocht je nog te jong zijn om al deel te nemen aan grote schaatsshows? Ook dan is het performance camp een mega goede voorbereiding voor later en voor nu kun je alles wat je leert tijdens het performance camp al gebruiken ter verbetering van jouw wedstrijd kur!

We gunnen het echt iedereen om de stap naar schaatsshows te maken en tijdens het performance camp leren wij jou hoe je daar moet komen!

Afbeelding van evenement

Wie geven er les?

Joyce den Hollander

Voormalig Nederlands Kampioene Kunstrijden en schaatste zes jaar lang als artiest voor diverse shows wereldwijd. Ook bekend van Dancing on Ice als schaatstrainer van de BN'ers. Joyce leert jou toffe show tricks en gaat een show nummer met je maken op het ijs, maar ook off-ice werkt Joyce met jou aan een show nummer en verzorgd ze de warming up samen met Sterre.

Madelene van Beuzekom

Schaatste zes jaar lang als artiest voor diverse internationale schaatsshows en begon daarna het bedrijf Entertainment on Ice, waarmee ze als producent schaatsshows maakt, waaronder musical de Tocht. Madelene staat op alle fronten voor je klaar , voor vragen en hulp en maakt ook een show nummer met je op het ijs.

Sterre van der Gouw

Sterre schaatst al jarenlang als 'Fire Star on Ice' voor diverse schaatsshows wereldwijd als special act, maar ook in diverse Entertainment on Ice shows als artiest. Sterre werkt met jou op het ijs aan je performance skills en aan coole tricks. Ook off Ice gaat Sterre met je werken aan je performance skills en gaat ze warming up met je doen!

Salome Turner

Schaatst al 15 jaar in diverse internationale schaatsshows samen met haar parter Peter Turner. Ze is een solo artiest maar ook een pair skater. Salome gaat jou samen met Craig de vetste show tricks aan je leren on en off Ice, die vaak voorkomen in shows als duo of als groep. Deze tricks worden eerst off-ice aangeleerd en daarna pas op het ijs weer uitgevoerd. Een goede voorbereiding is het halve werk! 

Craig Norris

Craig kennen we in Nederland van Dancing on Ice, toen hij samen met BN'er Sabine Uitslag schaatste als koppel. Craig komt uit de Verenigde Staten en stond in de top van het wedstrijdschaatsen daar. Daarna heeft hij in diverse internationale schaatsshows opgetreden waaronder veel Dancing on Ice programma's in verschillende landen. Craig werkt met jou on en off ice aan je performance skills, aan show tricks en gaat een show nummer met je maken!

Sabrine Hallewas

Sabrine geeft zang en theaterlessen door heel Nederland en daarnaast treed ze als actrice op in diverse theatervoorstellingen in heel Nederland. Ze vindt schaatsen zelf ook helemaal de Bom. Sabrine geeft op workshops theater om jouw performance en acteer skills te verbeteren. 

Mark van Drunick

Mark is een bekende danser die al vanaf hij 5 jaar oud is met dansen bezig is. Voor Mark is dans een universele taal die wij allemaal spreken en heeft zich gespecialiseerd in stage performance en improvisatie dans, wat perfect aansluit op het Performance Camp. Mark staat off Ice voor je klaar met workshops moderne dans, stage presence en improvisatie dans.

Antwoord op de 10 meest gestelde vragen!

1. Is het performance camp voor alle leeftijden?

Ja! het Performance camp is voor alle leeftijden, bij jouw aanmelding geef je aan hoe oud je bent en wat je schaats niveau is. Zodoende houden wij daar rekening mee met de groepsindeling van de workshops en passen we groepen aan op leeftijd en niveau. Dus voor jong tot oud en alles daar tussenin.

2. Ik wil graag bij mijn vriendin in de groep worden ingedeeld kan dat?

Ja! Dat kan zeker! geef het aan bij je registratie in het veld 'overig' dan houden wij er rekening mee.

3. Ik heb club training op een van de drie dagen dus ik zou dan een halve dag missen en nu?

Je kunt per losse dag aanmelden of in 1 keer voor drie dagen. Wil je nou voor drie dagen aanmelden maar mis je bijvoorbeeld de zaterdag ochtend? Geen probleem je kunt nog steeds mee doen en denken dan graag met je mee . Stuur ons een berichtje hierover via info@entertainmentonice.nl

4. Gaan we ook iets doen met leuke kostuums?

Als jij je mooiste pakje of kostuum wil mee nemen, vooral doen! Extra leuk! Wij nemen een aantal kostuums en attributen mee voor op het ijs zoals lichtgevende vleugels en een gymnastisch lint.

5. Ik zou ook graag mijn wedstrijd kur oefenen en laten zien tijdens de showcase kan dat?

Jazeker kan dat! We proberen het performance camp voor iedereen nuttig en leuk te maken. Als jij dit graag wil dan gaan we gewoon regelen dat het kan! Neem je wel je muziek mee dan? We zijn nu al benieuwd naar jouw mooie kur! :-)

6. In welke taal worden de lessen gegeven?

De trainers van het performance camp spreken bijna allemaal Nederlands. We organiseren het zo dat de engelstalige trainers altijd geassisteerd worden door de Nederlands sprekende trainers. Dus taal is geen issue! 

7. Hoe zit het met corona?

Wij volgen netjes de richtlijnen van de overheid als het om dit onderwerp gaat qua organisatie. Als een deelnemer vlak van te voren moet afmelden omdat deze ziek is geworden door corona, vragen wij een test bewijs te leveren en dan kijken we per geval hoe we de zaak verder afwikkelen.

8. Waar kan ik Entertainment on Ice kleding bestellen?

Je kan Performance Camp T-shirt, een jas of een fleece trui aanschaffen van Entertainment on Ice. Kijk bij 'Extra' als je gaat registreren.

9. Hoe zit het met eten en drinken tijdens het performance camp?

Je mag natuurlijk zelf je eigen eten en drinken mee nemen. Mocht je nou liever willen dat lunch en diner voor je klaar staat dan kun je dit ook bij 'Extra' aangeven als je gaat registreren. Mocht je dit na je inschrijving later nog willen beslissen kan je dit er altijd nog bij aanschaffen. No problem. Neem sowieso een flesje mee die je de hele dag kan vullen met water. Wel zo makkelijk en gezond!

10. Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Idealiter schrijf je zo snel mogelijk in, dan kunnen wij ons optimaal voorbereiden op de groepsindelingen en aantallen. Yeey! We kunnen niet wachten! :-)

LET OP: De aangegeven data 7-8-9 april 2023 zijn op dit moment nog onder voorbehoud!

Hebben we een antwoord op een vraag gemist? Laat het ons weten via:

info@entertainmentonice.nl

Liefs Team EOI

Afbeelding van evenement