Performance Camp April 2023

Venster Acties

Performance Camp April 2023

Performance Camp 7, 8 & 9 April 2023 LET OP! Zaterdag 8 April = VOL

Door Entertainment on Ice Academy

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op vr. 7 apr. 2023 09:00 CEST

Locatie

De Vechtsebanen Sports & Businesscampus 151 Mississippidreef 3565 CE Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 9 uren
  • eTicket voor mobiel

LET OP! Zaterdag 8 April = VOL

Vrijdag en zondag is er nog voldoende plek

Wil je graag toch 3 dagen komen? Mail dan naar info@entertainmentonice.nl

Entertainment on Ice organiseert het enige Performance Camp in Nederland om kunstschaatsers kennis te laten maken met show schaatsen en hen op te leiden tot ware performers!

Tijdens het performance camp komen diverse workshops on-en off ice aan bod waar elke kunstschaatser een betere performer van wordt ongeacht je leeftijd of schaatsniveau. Een van de doelen van het performance camp is natuurlijk om veel fun te beleven met elkaar, maar ook om van jou een betere performer te maken. De focus zal dit jaar extra liggen op zelfvertrouwen, het geloven in jezelf en het durven doen!

Ook tijdens deze editie van het performance camp zal Entertainment on Ice gaan casten voor onder andere een grote opkomende schaats-show (Alice in Winterland) en weer voor onze shows in opdracht van aankomend winter seizoen!

Kortom, Wil jij een betere performer worden en in shows schaatsen? Meld je dan snel aan!

Waarom het Performance Camp?

Entertainment on Ice organiseert het Performance Camp om Nederlandse kunstschaatsers de kans te bieden om zich klaar te stomen om op te treden in (internationale) schaatsshows en zorgen ervoor dat jij een betere performer zult gaan worden!

Zo zei vijf voudig Nederlands Kampioen Michel Tsiba:

“Performance is jezelf durven te laten zien voor wie je bent. Het begint met het vertrouwen hebben in jezelf en in je kwaliteiten, maar ook het echt plezier hebben in wat je doet. Op deze manier kan je je passie en emoties tonen, zodat jouw creativiteit naar buiten kan komen. Dit is een persoonlijke reis van het leren kennen van jouw eigen stijl, wat tijd inneemt, en waar je jezelf altijd in kan verbeteren. Het mooie is, op welk niveau dan ook, als je het eenmaal voelt, zal het altijd bij je blijven”.

Tijdens onze vorige edities hebben jullie al kennis kunnen maken met het show schaatsen. Inmiddels weten we steeds meer mensen te bereiken wat de mogelijkheden zijn binnen deze sport. Dat je ook daadwerkelijk van je passie je beroep kunt maken door professioneel artiest te worden en het publiek kunt laten genieten van jouw unieke performance on ice.

Wij hebben het performance camp in het leven geroepen om van iedere schaatser een betere performer te maken. De nadruk van ons performance camp ligt op het tweede rijtje van de wedstrijd scores (program component scores). Tegenwoordig is dit essentieel geworden in de wedstrijd wereld. Waar je vroeger wedstrijden kon winnen met alleen een hoge technische scoren, is de tijd nu veranderd. Met je ‘program components scores’ maak je juist het verschil.

Iedereen heeft een eigen style en misschien wel een kant waarvan ze zelf nog niet weten dat ze deze hebben! Tijdens ons performance camp ga je hier extra aandacht aan spenderen. Aandacht aan jouzelf. Ook wel mooi gezegd “de binnenkant is je buitenkant”.

Wie geven er les?

Klik op de namen en kom op onze Instagram posts met meer informatie!

Astatine Art

Astatine zal je tijdens het Performance Camp alles leren over… Astatine won verschillende medailles als finalist van het Wereldkampioenschap in Groepsteam Ritmische Gymnastiek. Gebruikmakend van haar vaardigheden als danseres, model en actrice, wist Astatine altijd van een passie diep in haar artiest die haar eigen acts moest creëren waar de wereld van kon genieten.

Anton & Zhanna Tumanova

Anton en Zhana Tumanova zijn al meer dan 20 jaar prof kunstschaatsers. Ze hebben voorafgaand jaren lang getraind in de “Olympic reserve school” in Rusland. Daarnaast hebben ze een diploma behaald in master of sport. De reden dat zij al zo lang kunstschaatsen is simpel weg omdat ze het fantastisch vinden!

Marissa Jespers

Marissa danste jarenlang op Nederlands topniveau en heeft zes jaar geleden van haar passie haar beroep gemaakt. Marissa is dansdocent in de stijlen hiphop, commercial en modern en werkt daarnaast zelf als uitvoerend danseres. Ze staat regelmatig op het podium of voor de camera en leert je naast danstechniek vooral hoe je moet performen, hoe je een shownummer kunt overbrengen op het publiek en hoe je je plezier voor kunstschaatsen kunt inzetten om het publiek voor je te winnen.

Esmee Cornet

Esmee Cornet is een professioneel danser, model en tevens eigenaresse van Dansstudio X-Dance. Esmee is begonnen met ballet toen ze 4 was en is afgestudeerd aan de AHK (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten) Ze heeft verschillende grote producties gedaan waaronder, West Side Story in Duitsland en Disney's Lion King de Musical in Scheveningen.

Niels Boszhard

Bij Niels is theater er met de paplepel ingegoten vanuit zijn familie. Hij is afgestudeerd acteur en was te zien in maar liefst 4 seizoenen van de komedie serie ‘Bij Ron..’ op Zapp samen met zijn vader Ron Boszhard. Momenteel is hij te zien als de prins in de musical de Kleine Zeemeermin en reist hij door heel Nederland en België. Niels geef een workshop theater om jouw performance en acteer skills te verbeteren.

Sterre van der Gouw

Sterre is voormalig Holiday on Ice artiest en schaatst al jarenlang als 'Fire Star on Ice' voor diverse schaatsshows wereldwijd als special act Daarnaast schaatst ze ook in diverse Entertainment on Ice shows als artiest. Sterre werkt met jou op het ijs aan je performance en spacial act skills. Zowel on als off ice zal Sterre één van onze workshopleidsters zijn!

Leah Zadoks

Leah focust zich op alles wat met fashion te maken heeft met als expertise het ontwerpen en produceren van de kostuums. “Met mijn schaatspakjes vertel ik een verhaal en staat de schitterende performance van de schaatser centraal!”. Naast dat Leah druk bezig is met het ontwerpen schaatst ze zelf ook en is ze altijd bereid om te helpen.

Nynke Atsma

Nynke was aanwezig bij het eerste Performance Camp als stagiaire en is terug van weggeweest. Hoewel Nynke geen schaatster is weet ze vanwege haar musical ervaring wel hoe het is om te performen. Nynke zal tijdens het Performance Camp een workshop mindfulness geven om even uit je hoofd en terug in je lichaam te komen. Zo kom je dichterbij de beste versie van jezelf en volledig in jouw kracht te staan voor jouw performance.

Nastassia Vuursteen

Nastassia is choreografe en kunstschaats coach. Ze schaatste al sinds haar negende en realiseerde zich al snel dat dit iets was waar ze van hield. Na haar wedstrijd tijd vond ze haar echte passie in het show schaatsen. Na een mooie carrière is ze vervolgens schaatsers gaan helpen van over de hele wereld. Haar filosofie achter het aanleren van choreografie is om de sterke punten van de schaatser te ontdekken om ze vervolgens te ondersteunen en de beste versie van zichzelf te worden, want iedereen is uniek.

Irina Tsiba

Irina Tsiba zal tijdens het Performance Camp een workshop geven over essentiële oliën. Je leert hoe je jezelf kan ondersteunen voor, tijdens en na de training met natuurlijke oplossingen. Je maakt kennis met het gebruiken van essentiële oliën wat een makkelijke tool is om jezelf op lichamelijk, mentaal & emotioneel vlak te ondersteunen. De essentie van deze tool is bewust worden van wat er in je lichaam of geest gebeurt: waar heb je pijn, hoe praat je met jezelf en hoe sta je hier bij stil? Essentiële oliën werken direct in op je systeem en kunnen je zo helpen bewust om te gaan met de dingen waar je tegen aanloopt, herstel & waar je in wilt groeien.

Joyce den Hollander

Voormalig Nederlands kampioen Joyce den Hollander, deelt vol enthousiasme haar passie voor de sport met anderen. Ze deelt graag al haar kennis die zij zelf heeft opgedaan tijdens haar eigen topsport carrière en loopbaan als professioneel artiest bij onder andere Holiday on Ice. Als coach vindt ze het belangrijk dat de leerlingen niet alleen nu wat leren, maar ook voor de toekomst. De inzichten die ze zullen krijgen over zichzelf zijn erg waardevol.

Antwoord op de 10 meest gestelde vragen!

(English below)

1. Is het performance camp voor alle leeftijden?

Ja! het Performance camp is voor alle leeftijden, bij jouw aanmelding geef je aan hoe oud je bent en wat je schaats niveau is. Zodoende houden wij daar rekening mee met de groepsindeling van de workshops en passen we groepen aan op leeftijd en niveau. Dus voor jong tot oud en alles daar tussenin.

1. Is the performance camp for all ages?

Yes! EOI Performance camp is for all ages, when registering you tell us how old you are and what your skating level is. We take this information into account when we create the groups. We will make sure you are in the right group age wise and leve wise. So it really doesn't matter how old you are. The camp is here for younger and older skaters, beginners and advanced!

2. Ik wil graag bij mijn vriendin in de groep worden ingedeeld kan dat?

Ja! Dat kan zeker! geef het aan bij je registratie in het veld 'overig' dan houden wij er rekening mee.

2. Can I be in the same group as my friend(s)?

Yes! You can! Let us know who your friend is when you register (box: other) and we will make sure you and your friends are in the same group during the camp.

3. Ik heb club training op een van de drie dagen dus ik zou dan een halve dag missen en nu?

Je kunt per losse dag aanmelden of in 1 keer voor drie dagen. Wil je nou voor drie dagen aanmelden maar mis je bijvoorbeeld de zaterdag ochtend? Geen probleem je kunt nog steeds mee doen en denken dan graag met je mee . Stuur ons een berichtje hierover via info@entertainmentonice.nl

3. I have club training on one of the three days, so I would miss half a day, now what?

You can sign up for a single day, two days or for three days. Do you want to register for three days, but say for example you are not able to be there Saturday morning? No problem, you can still participate and we are happy to think along with you. Send us a message about this via info@entertainmentonice.nl

4. Zijn er mogelijkheden om prive les te kunnen krijgen?

Ja zeker! Dit jaar hebben wij ruimte vrij kunnen houden om prive lessen in te kunnen boeken bij een van onze specialisten! Denk hierbij aan on ice prive les, maar ook off ice prive lessen zullen mogelijk zijn. Onze off ice 'astatine art' zal er op zaterdag en zondag zijn. Ook zijn er op alle drie de dagen opties tot prive les van 1 van onze dans docenten off ice. Op het ijs kunnen wij alle drie de dagen prive lessen inboeken. Let wel op ' er zijn beperkte plekken beschikbaar'.

4. Are there possibilities to receive private lessons?

Of course! This year we have the extra option to book private lessons with one of our specialists! You can book on ice private lessons, but also off-ice private lessons. Our off ice 'astatine art' will be there on Saturday and Sunday. You can also book private lessons with one of our dance teachers. Private dance lessons are available on all three days. Do you prefer to book a private lesson on ice? These are also available on Friday, Saturday and Sunday. Please note 'there are limited places available'.

5. Ik zou ook graag mijn wedstrijd kur oefenen en laten zien tijdens de showcase kan dat?

Jazeker kan dat! We proberen het performance camp voor iedereen nuttig en leuk te maken. Als jij dit graag wil dan gaan we gewoon regelen dat het kan! Neem je wel je muziek mee dan? We zijn nu al benieuwd naar jouw mooie kur! :-)

5. I would also like to practice my competition program and show it during the showcase on Sunday, is that possible?

Yes you can! We always try to make the Performance Camp as useful and fun for everyone. If this is something you would like to do, we will make it possible! Make sure you bring your program music to the camp. We can't wait to see you perform your program for all the other skaters and audience on Sunday! :-)

6. In welke taal worden de lessen gegeven?

De trainers van het performance camp spreken bijna allemaal Nederlands. We organiseren het zo dat de engelstalige trainers altijd geassisteerd worden door de Nederlands sprekende trainers.

Dus taal is geen issue! Al onze nederlandse workshopleid(st)ers spreken ook allemaal engels, dus ook dat is geen probleem! 

6. In what language will the lessons be?

Almost all the coaches at the camp speak Dutch. We also have a couple international coaches. We always do our best that our international coaches are assisted by one of our Dutch coaches to make sure every participant can understand everything.

So language is not an issue! All our Dutch workshop leaders also speak English.

7. Wat als ik niet meer aanwezig kan zijn?

Je kan tot 7 dagen van te voren ‘kosteloos’ afmelden. Je krijgt het betaalde bedrag terug min de administratiekosten die zijn gemaakt.

Meld jij je toch 7 dagen van te voren af is er helaas geen mogelijkheid meer om het betaalde bedrag terug te krijgen.

7. What if I can no longer attend?

You can unsubscribe 'free of charge' up to 7 days in advance. You will be refunded the amount paid minus the administration costs incurred.

If you cancel 7 days in advance, unfortunately there will be no refund possibilities.

8. Waar kan ik Entertainment on Ice kleding bestellen?

Je kan Performance Camp T-shirt, een jas of een fleece trui aanschaffen van Entertainment on Ice. Kijk bij 'Extra' als je gaat registreren.

8. Where can I order Entertainment on Ice merchandise?

You can purchase a Performance Camp T-shirt, a jacket or a fleece sweater from Entertainment on Ice. Check out 'extra', when you register for the camp.

9. Hoe zit het met eten en drinken tijdens het performance camp?

Je mag natuurlijk zelf je eigen eten en drinken mee nemen. Mocht je nou liever willen dat lunch en diner voor je klaar staat dan kun je dit ook bij 'Extra' aangeven als je gaat registreren. Mocht je dit na je inschrijving later nog willen beslissen kan je dit er altijd nog bij aanschaffen. No problem. Neem sowieso een flesje mee die je de hele dag kan vullen met water. Wel zo makkelijk en gezond!

9. What about food and drinks during the Performance Camp?

You may bring your own food and drinks. You can also book lunch and dinner through us. Make sure you let us know when you register for the camp. The option will be indicated under: 'extra'. In case you don't know if you want to book your food for the camp yet, you can always do this later on. Also make sure you bring a bottle that you can fill with water throughout the day. So easy and healthy!

10. Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Idealiter schrijf je zo snel mogelijk in, dan kunnen wij ons optimaal voorbereiden op de groepsindelingen en aantallen. Yeey! We kunnen niet wachten! :-)

10. Until when can I register?

Ideally, you register as soon as possible. This way we can make the groups as soon as possible and we can ensure everyone will be in the correct group.

Hebben we een antwoord op een vraag gemist? Laat het ons weten via:

info@entertainmentonice.nl

Liefs Team EOI

Over de organisator

Georganiseerd door
Entertainment on Ice Academy
Vanaf € 37,61