Gratis

Personeel en Organisatie (online spreekuur)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Online spreekuur voor P&O gerelateerde onderwerpen. Voor leidinggevenden en P&O-adviseurs.

Over dit evenement

Bent u werkzaam als P&O-er in het onderwijs? Dan heeft u vast wel eens vragen, waarvan u niet goed waar u er mee terecht kunt. Of bent u leidinggevende en worstelt u weleens met personeelsvragen zoals: hoe voer ik een verzuimgesprek of hoe kom ik aan de juiste mensen? Dan is dit online spreekuur zeker wat voor u!

Saskia Struik, onze adviseur Arbeid & Vitaliteit staat voor u klaar. Saskia is een ervaren HR manager en onderwijskundige die bij verschillende schoolbesturen werkzaam is geweest. Zij kan u inspireren en uw vragen beantwoorden.

Al veel collega’s zijn u voor gegaan wat maakt dat deze bijeenkomst ook een netwerkfunctie vervult: een mooie manier om met collega’s vanuit heel Nederland in contact te komen.

Onderwerpen die vaak aan bod komen zijn duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, leiderschapsontwikkeling, professionalisering, verzuim en functioneringsvraagstukken.

Bent u er ook bij? Deelnemen als toehoorder zonder specifieke vraag is uiteraard ook mogelijk.

Voor wie

Deze bijeenkomst is geschikt voor P&O-ers en leidinggevenden in het PO.

Tijd

09.30 - 10.30 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop Het evenement bekijken brengt u direct bij de juiste Microsoft Teamslink om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

In een nieuwe reeks online workshops van VfPf krijgt u informatie over verzuim, wetgeving, HR, de Modernisering, generatiemanagement en meer.

Bekijk onze agenda voor alle informatiebijeenkomsten en data.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vervangingsfonds / Participatiefonds

Organisator van Personeel en Organisatie (online spreekuur)

Het Vervangingsfonds faciliteert en ondersteunt de onderwijssector zodat de kwaliteit en continuïteit van onderwijs centraal kan staan. 

Wij organiseren regelmatig trainingen en bijeenkomsten op het gebied van welzijn, arbeidsomstandigheden, verzuim en re-integratie. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het primair onderwijs en bedoeld voor directieleden, arbo-coördinatoren, preventiemedewerkers en personeelsfunctionarissen.

Incompany

Wilt u een training liever 'in huis' organiseren voor meerdere medewerkers? Stuur dan een e-mail naar communicatie@vfpf.org.

Tot ziens bij een van onze evenementen!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen